VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 25 ŞUBAT PAZAR

25 Şubat 2018

.............................................

Karaköy mahallesi sakinlerinden, Emine ALTAN’ın eşi, Nazım, Mehmet ALTAN, Münevver DOĞAN ve Metin ALTAN’ın babaları, Bolu Çimento fabrikasından emekli ve Karaköy Kooperatifi eski başkanlarından Nazif ALTAN, Hak’kın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Aşağı Karaköy mahalle caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

 (merhum) Mehmet YILMAZ’ın eşi, Saliha İNCELER ve Tülin KALAYCIOĞLU’nun anneleri, (merhume) Müzeyyen İNCELER’in kardeşi, Ahmet İNCELER ve Turgut KALAYCIOĞLU’nun kayınvalidesi, Betül  KAYACAN’ın teyzesi, Serdar, Sertaç İNCELER ve Tuba KALAYCIOĞLU ÖZDOĞAN’ın anneannesi Ayşe Cemile YILMAZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Karamanlı mahallesi Şemsi Ahmet Paşa Caddesi Musluoğlu apartmanından alınarak Yeşil camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Yozgat köyü mezarlığına defnedilecektir.

Akçaalan köyü halkından, Nagiye YILMAZ’ın eşi, Hafize SEZER, Naciye BİLGE ve Mehmet GÜMRAH’ın kardeşi, Hayrettin YILMAZ’ın abisi, Nezaket, Semiha ve Ersin YILMAZ’ın babaları, Kıbrıs Gazisi, Trans14 nakliyatın eski ortaklarından İsmail YILMAZ, Hak’kın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Akçaalan köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

1 yorum yapılmış
  • grel
    25 Şubat 2018 • 08:52
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.