VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARIKÇI’DAN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

23 Şubat 2018

.........................................

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, play off'a kalmak için Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını unutacaklarını belirterek, "Boluspor'un ilk 6 şansını kaybetmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Boluspor dün sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Erzurumspor karşılaşmasında oyuncularının futbolundan ve mücadelelerinden memnun olmadığını belirterek, "Geçen hafta Adana Demirspor maçında almış olduğumuz 3 puan ve iyi mücadele bizleri bu hafta için çok umutlandırmıştı. Bu maçı almış olsaydık, rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle beraber ilk 6 şansı, belki de 1-2 şansı için bize güven sağlayacaktı. Dün sahaya 3 puan için çıktık. Takımımız maç kaybedebilir, berabere de kalabilir. Ümraniye maçından sonra almış olduğumuz mağlubiyet, iyi futbol bizleri memnun etti ama dünkü maçta oynanan futboldan öte olmayan mücadele bizi üzdü. Beraberlik bile bizi sevindirdi ama oynanan futboldan ve mücadeleden memnun değilim" dedi.

“BU MAÇTA GERÇEK BOLUSPOR’U GÖRMEK İSTİYORUZ”

Çarıkçı, deplasmanda karşılaşacakları Altınordu maçı ile ilgili olarak ise şöyle konuştu, "Bu hafta Altınordu gibi zor bir takımla maçımız var. Artık bu maçta gerçek Boluspor takımını görmek istiyoruz. Elimizde böyle bir kadro yapısı var. Genç bir kadro var. İnşallah iyi mücadele ederiz ve kazanırız ama önce Boluspor takımına yakışır şekilde mücadeleyi görmeyi istiyorum. Teknik heyetle Erzurumspor maçının tekrarlanmaması yönünde görüşeceğiz. İnşallah 3 puan bizim olur."

“BEN BU MÜCADELEYİ GÖREMEDİM”

Hedefin ilk 6'ya girerek play off'a kalmak olduğunu belirten Çarıkçı, "Boluspor'un ilk 6 şansını kaybetmemesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Play off'a kalmak için dünkü maçı unutacağız ve bundan sonra ilk 6 hedefi için de teknik heyet ve futbolcularımızla tekrar görüşeceğiz. Maç kaybedebiliriz ama kötü mücadele edemeyiz. Dünkü maçta ben bu mücadeleyi göremedim. Bu konuda da önlem alacağız. İnşallah Erzurumspor maçı herkese bir ders olur" diye konuştu.

“HAKEM DE OLSA ONU YENMEK ZORUNDAYIZ”

Poepon'un Erzurumspor maçında filelere gönderdiği ve ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılan gole yönelik eleştirilerle ilgili de açıklamada bulunan Çarıkçı, "Her ne kadar ikinci gol, gol de olsa, hakem göremedi. Ama hakem de olsa onu da yenmek zorundayız. Hakemi konuşmak doğru değil. Beni futbol memnun etmedi. Her maçta bu takım böyle oynayamaz ama bizim hakemi de yenmemiz gerekiyor. Bizim niyetimiz gerçek Boluspor sahaya çıksın, maçı kaybedebilir ama önemli olan onuruyla mücadele etsin. Ben bunu istiyorum" dedi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    23 Şubat 2018 • 19:59
    göremezsin tabi vermezsen..artık sonlara doğru bol bulamaç verde ne oluyor gör ilk 2 ye bile girersin belki...zaten golcün yetersiz..bundan sonra topçuyu değil parayı oynatacan...3.4 tane atsaydın hakem hankisini saymayacak..golleri kendilerinede atmasaydılar.atamayacaktıkta..birde kalecimize borçluyuz..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.