VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALTUN HAKARET DAVASINDAN BERAAT ETTİ

21 Şubat 2018

.............................................

Geçtiğimiz yıl bir iş adamından tehdit ve şantaj yoluyla para aldığı iddiasıyla tutuklanan Abant TV Sahibi Mehmet Altun ve aynı suçtan beraat eden İmdat Aslan, televizyon programında OHAL eski Valisi Mustafa Özsoy’a hakaret ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Aslan ve Altun bu davadan beraat etti. Mehmet Altun tekrar ceza evine gönderildi.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında FETÖ / PDY Bolu Çatı Yapılanması davasında tutuksuz yargılanan A.O. isimli iş adamından, tehdit ve şantaj yoluyla para istediği gerekçesiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Abant TV Sahibi Mehmet Altun ve aynı suçtan beraat eden İmdat Aslan, bu kez de geçen yıl Abant Objektif adlı programda dönemin OHAL Valisi Mustafa Özsoy’a hakaret ettikleri gerekçesiyle haklarında dava açıldı.

3. Asli Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Mehmet Altun ve tutuksuz yargılanan İmdat Aslan hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti ikilinin yaptığı savunmaların ardından ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

TEKRAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hakkında açılan bu davadan beraatine karar verilen Mehmet Altun’un, A.O. isimli iş adamından,tehdit ve şantaj yoluyla para istediği gerekçesiyle tutukluluk hali devam ettiği için tekrar cezaevine gönderildi.

1 yorum yapılmış
  • FahriGkarslan
    21 Şubat 2018 • 07:36
    Ben inanıyorum o davadan da berat edecek ama bu arada atı alan üsküdarı geçecek!ancak allah'ın adaleti şaşmaz!herkes ettiğini bulacak!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.