VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BUNLAR TAM VATAN HAİNİ...

19 Şubat 2018

.....................

Fetullahçı Terör Örgütü’nün nasıl tehlikeli ve vatan haini bir örgüt olduğu günden güne ortaya çıkmaya devam ediyor. Diyarbakır’da Burhan kod adlı şahıs, “Halktan ‘Kontörüm bitti, telefonunu verebilir misin?’ denilerek telefon isteniyor, numara gizleniyor ve öğrenci aranıyordu. İlerleyen zamanlarda bu kişilerin PKK’lı olabileceği düşünülerek bu yöntemden vazgeçildi” dedi.

Diyarbakır’da FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan, dönemin Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Murat Yalçın hakkında “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla hapis cezası talebiyle dava açıldı.

AKIL ALMAZ YÖNTEMLER

İddianamede, FETÖ’nün mahrem yapılanması soruşturması” kapsamında bilgi veren, örgütte “Burhan” ve “Serdar” kod adlarını kullanan sanıkların ifadelerine de yer verildi. “Burhan” kod adını kullanan kişi, iddianameye yansıyan ifadesinde şunları kaydetti: “Halktan ‘Kontörüm bitti, telefonunu verebilir misin?’ denilerek telefon isteniyor, numara gizleniyor ve öğrenci aranıyordu. İlerleyen zamanlarda bu kişilerin PKK’lı olabileceği düşünülerek bu yöntemden vazgeçildi. “Serdar” kod adlı kişi ise birbirlerini aramak istediklerinde kamuya açık kontörlü telefonlardan haberleştiklerini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.