VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DENİZ ŞEN YAZDI, SÜPER LİG’E GÖZ KIRPMAK!

19 Şubat 2018

....................

Süper Lig yolunun 22. haftasında Boluspor, Mavi Şimşekler’e konuk oldu. Zor bir deplasman olan Adana Demir mücadelesi; Altınordu, Giresunspor, Elazığspor,  ve Balıkesirspor gibi rakiplerin, deyim yerindeyse play-off adaylarının puan kaybetmesiyle Boluspor’un mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağı bir maç haline geldi..

****

Bu maç aynı zamanda Adana Demirspor’un yeni hocasıyla tanışma maçıydı. Sezon başından beri istikrarı tutturamayan Mavi Şimşekler’in bu durumu Boluspor için maç öncesi bir avantaj olarak göz kırptı...

****

İki takımda birbirinin oyun kurgusunu tanımak ve bozmak adına maça kontrollü başladı. 12.dakikaya kadar kısa ve ayağa garanti paslar maça hakim olurken, ilk tehlikeli atak 12.dakikada geldi. Maçın kırılma anı ilk yarı adına 12.dakika oldu. Bu dakikadan sonra iki ekip de karşılıklı ataklar geliştirirken ciddi açıklar verdi ve Boluspor tartışmaya açık olamayan net bir penaltıyı gole çevirerek 0-1 öne geçti..

****

Poepon’un oynadığı futbola dikkat çekmek lazım. İleride topu tutan ve takımını rahatlatan, arkadaşlarının Demirspor yarı sahasında birikmesini sağlayan Poepon; topsuz oyunda da hareketli bir görüntü sağladı ve hücum presler ile rakibi sıkıştırdı.

****

2.yarı çok farklı bir  senaryo izledik. Adana Demirspor vitesi arttırırken, buna yönelik hamleler de yaptı ve risk almaya başladı. Boluspor baskı altında kalınca zaman zaman savunma disiplinini bozdu. Atabey Çiçek’i arka direkte kaçırmak da bunun bir göstergesi oldu. Sait Hoca’da bu dakikada hamleler yaparak oyuna skoru koruma anlamında müdahalede bulundu.

****

Maçtaki son söz ise maçın yıldızından geldi. Bolu kendi yarı sahasında oynanan oyunu rakip sahaya yıktığı bir anda 2 gol atan Poepon, bir de asiste imza atarak takımının rahat bir nefes almasına katkıda bulundu.

 ****

Boluspor her ne kadar zaman zaman oyun kurgusunda açıklar verse ve kalesine akınlar görse de, takım olmayı başardı ve kazanması gereken bu kritik haftada deplasmandan 3 puan çıkarmasını bildi..

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.