VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİLAHLI SALDIRGAN İÇİN KARAR

14 Şubat 2018

...............................

Bolu’da, geçtiğimiz Pazar günü cadde üzerinde tartıştığı 44 yaşındaki Murat Zafer Cankurtaran’ı silahla yaraladıktan sonra kaçan Ramazan Üzmez, teslim olduktan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 16.00 sıralarında İzzet Baysal Caddesi Karamanoğlu Pasajı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden bilinmeyen bir nedenle husumet bulunan Ramazan Üzmez ile Murat Zafer Cankurtaran cadde üzerinde karşılaştı. İkili arasında çıkan sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüşünce Üzmez, yanında bulunan silahla Murat Zafer Cankurtaran’ın kasık bölgesine 2 el ateş etti.

Kanlar içerisinde yerde kalan Cankurtaran, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Kendisi teslim oldu

Polis ekipleri, Cankurtaran’ı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Ramazan Üzmez’i yakalamak için çalışma başlattı. Olayın gerçekleştiği Pazar gününden itibaren şahsın gidebileceği kent merkezi, ilçeler ve çevre illerde polis ekiplerinin operasyonları nedeniyle daha fazla kaçamayacağını anlayan Üzmez, dün akşam saatlerinde Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

Adliyeye çelik yelekle getirildi

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadesi alınan Ramazan Üzmez, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis ekiplerinin çelik yelek giydirerek adliyeye getirdiği Üzmez, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • SİLAHLI SALDIRGAN İÇİN KARAR
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.