VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 14 ŞUBAT ÇARŞAMBA

14 Şubat 2018

.............................................

Güney Felakettin köyü halkından (merhum) Raşit ve (merhume) Ayşe GÜLENER’in kızı, Piroğlu köyünden (merhum) Halil İbrahim YILDIRAN’ın eşi, Abant ilköğretim okulu müdürü Şerafettin YILDIRAN’ın annesi, Hatice YILDIRAN’ın kayınvalidesi, Halil İbrahim, Zeki YILDIRAN ve Emel ARIKAN’ın babaanneleri Zehra YILDIRAN, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sümer mahallesi merkez camide kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Dörtdivan ilçesi Yalacık köyü halkından, müteahhit Mehmet YILDIZ ve Necati YILDIZ’ın anneleri, Yüksel ve Ramazan YILDIZ’ın babaanneleri Emine YILDIZ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yalacık köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Çele Çobankaya köyü halkından (merhume) Havva SAYİNTİ’nin eşi, Mikail, Şaban SAYİNTİ, Sevinç TOPSAL ve Ayşe UÇAR’ın babaları Ahmet SAYİNTİ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çele Çobankaya köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Yenicepınar köyü halkından, hacı Durmuş ÇELİKTAŞ’ın eşi,  Havva ve Ömer ÇELİKTAŞ’ın annesi, Çatakören köyünden İsmail ÖZKAN’ın ablası, Zeynep, Sefa, Esra ve Zehra ÇELİKTAŞ’ın babaannesi Safiye ÇELİKTAŞ, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yenicepınar köyü camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

2 yorum yapılmış
  • Mehmetasagisokulu
    14 Şubat 2018 • 00:50
    Allah rahmet eylesin gunahlarini bagislasin cennetine koysun insaallah. Sefiye yengem iyi insandi allah rahmet eylesin.ailesine de sabir versin.bas sagligi diliyorum...
  • Yuksel14
    14 Şubat 2018 • 15:14
    ALLAH rahmet eylesin..hebsine Hamza Çeliktaş ve diğerlerinin başı sağolsun...sabırlar diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.