VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MÜŞTERİ KILIĞINDA GİRİP SOYGUN YAPTI

12 Şubat 2018

...........................................

Bolu’nun Yukarı Çarşı kısmında bulunan bir mağazaya müşteri kılığında giren bir kişi kasada bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı.

 İddiaya göre, Yukarı Çarşı’da Resul Koymatlı’ya ait giyim mağazasının önğne Caner Özçekiç, müşteri kılığında gelerek ‘Bere var mı?’ diye sordu. Koymatlı’da bunun üzerine ‘İçeriye bak istersen’ diyerek yanıt verdi. Cevabın üzerine ilk olarak Özçekiç daha sonra ise Koymatlı kapının önünde işini bitirerek mağazaya girdi. Dükkana Koymatlı’nın girmesi üzerine Özçekiç mağazadan hızla uzaklaştı. Mağaza sahibi Koymatlı, Özçekiç’in hareketlerinden şüphelenerek kasasını kontrol etti. Bolu Yukarı Çarşıda bulunan Taşhan Giyim isimli mağazaya müşteri kılığında giren bir kişi kasada bulunan paraları çalarak kayıplara karıştı.

Olay yerine gelen ekipler, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardında polisler, Caner Özcekiç’i tespit etti. Ekipler, şahsı yakalamak için harekete geçti. Polis, şahsı yakalamak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dükkan sahibi Koymatlı’da şahsı görenleri hemen 155’i arayarak ihbar etmesini istedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.