VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DENİZ ŞEN ARTIK ARAMIZDA... "BOLUSPOR YENİDEN"

11 Şubat 2018

..................

TFF 1.Lig’de yavaş yavaş kritik haftalara girilirken, devre arası transferlerin de takımlara uyumuyla birlikte, mücadeleler daha çekişmeli bir hale geldi. Kulüpler de bu haftalarda, kaybedecekleri puanların telafisi olmadığını kavramaya başladı. Boluspor, Ümraniyespor ve Gazişehir müsabakalarında kaybettiği puanların telafisini ve yeniden aradığı galibiyeti ise Manisaspor mücadelesinde buldu..

                                                             ***

Boluspor’un mücadelede baskın taraf olduğunu söylemek mümkün. Boluspor futbolcuları tempolu oyunda kendilerini gösterebilen futbolcular.  Manisaspor ise topla oynamayı daha çok seven ve kaleye organize ataklarla gitmeye çalışan bir ekip. Boluspor, hem hücumda çabuk birikerek, hem de savunma hattına hızlı dönerek, yaptığı doğru hamlelerle Manisaspor’un organize atak hazırlamasına engel olurken, usta ayaklarının da etkisiz kalmasını sağladı..

                                                         ****

Ligin 2.yarısıyla beraber artık puan tablosu yeniden hesaplanıyor. Hem puan tablosunun alt kısmındaki takımlar, hem de Süper Lig adayı kulüpler yarışın ciddiyetinin farkına vardı. Gazişehir FK, Altınordu gibi kulüpler puan toplamaya başladı. Ligin özellikle play-off bölümü, her sene olduğu gibi sürprizlere açık. Boluspor’u ise bu dönemde zor maçlar bekliyor. Altınordu, Ankaragücü ve Balıkesirspor mücadeleleri Boluspor’un mutlak puan kazanması gereken mücadeleler.  3 puanlık sistemde, özellikle 1.lig söz konusu ise tek bir 90 dakikada ligin hikayesi baştan değişebiliyor. Bu nedenle her maçı final gibi oynamak gerek..

                                                          ****

Boluspor, Sait Hoca ile iyi bir uyum yakaladı. Artık kayıpsız geçmesi gereken haftalara da Manisaspor galibiyeti ile girmiş oldu. Bu haftalarda ben de yazılarımla birlikte Boluspor ve 1.Lig’in nabzını Bolu halkı ve taraftarlarıyla birlikte tutacağım..

                                                          ****

Sizlerle birlikte yazılarımızla, yapacağımız haberler ve röportajlarımızla Boluspor ve taraftarı daha çok buluşturup, gök kubbede bir hoş seda bırakabilirsek ne mutlu bize..

 

DENİZ ŞEN

1.LİG YORUMCUSU

FOTOMAÇ 10 NUMARA

SÜPER LİG YOLU DERGİSİ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.