VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİSİ ARADI DİYE HASTANELİK OLDU

11 Şubat 2018

......................................

Bolu’da, ekmek fırınında çalışan 31 yaşındaki Esra Ulusan, başka bir fırın sahibiyle patronu arasındaki kavgayı polise ihbar ettiği için diğer fırın sahibi tarafından tekme ve yumruklarla hastanelik edildi.

Edinilen bilgiye göre, Alpagutbey Mahallesi'nde fırın sahibi olan Hidayet Çelik ile daha önceden bir fırın devri nedeniyle başka bir fırın sahibi olan Hüseyin Harem'in arasında, Harem'in işlettiği fırında tartışma çıktı. Harem ile Hidayet Çelik arasında çıkan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Patronu Hidayet Çelik ile diğer fırının sahibi Hüseyin Harem arasındaki kavgayı gören 31 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi Esra Ulusan, durumu polise haber verdi.

Ulusan'ın polisi aramasına sinirlenen Harem, genç kadına tekme ve yumruklarla saldırarak hastanelik etti. Çelik'e de yumruklarla saldıran Harem, fırın sahibinin kanlar içerisinde kalmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşların gelmesiyle zorlukla fırından dışarı çıkarılan Harem, polis ekipleri tarafında ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Harem'den şikayetçi olmak için Bahçelievler Polis Merkezi'ne giden Esra Ulusan ise, polis merkezinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Çelik'e ait iş yerinde meydana gelen kavga anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

  • POLİSİ ARADI DİYE HASTANELİK OLDU
  • POLİSİ ARADI DİYE HASTANELİK OLDU
  • POLİSİ ARADI DİYE HASTANELİK OLDU
2 yorum yapılmış
  • mustafagke
    11 Şubat 2018 • 13:26
    kardeşim işyeri kimin hareminmi çelikinmi, kadın dayağı patronundanmı yedi, rakip fırıncıdanmı nasıl haber yazıyosunuz siz, ne mezunusunuz Allah aşkına
  • Adsiz
    12 Şubat 2018 • 23:22
    Is yeri hidayet celigin darp eden huseyin harem orda bi yankislik olmus
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.