VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARAFIRTINALAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

10 Şubat 2018

.......................

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “İki hafta iyi oyun oynayıp kaybettik. Bu maçta da iyi oyun oynayarak kazandık. İlerleyen haftalarda daha iyi oyun oynayacağız” dedi.

Boluspor kendi evinde Manisaspor’u 3-0 mağlup ederken, kırmızı beyazlı takımımızın teknik direktörü Sait Karafırtınalar,“İyi futbol oynayıp da 2 hafta kaybettikten sonra iyi futboldan çok bu maçta sonuç almayı düşündük. Oyuncular emeklerinin karşılığını aldılar. Yine çok pozisyon bulduk, daha maçın 30’uncu saniyesi öne geçebilirdik. Sonuçta 3 gol attık ama daha çok atabilirdik, bizde o potansiyel var. İnşallah diğer maçlarda bu pozisyonları da gole çeviririz” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    10 Şubat 2018 • 08:10
    iyi onuda yenemeseydiniz...yenmiş yeneceğiniz 2.3 takım daha var.başkada zor..tesadüf yenersek belki..önemli olan bu takımdan 3puan değil yukardaki rakiplerden puan almak...rakiplerden bir giresunu yendik nasıl olduysa onlarda..fenerle kupa sevdasından havalandığı için yendik...o kadar posisyona girdik..yüzde yüzlük golleri atamadık atsak fark olacak..buda gol yollarında cok beceriksisliğimizi gösteriyor..rakipte defansımızda cok acık ve hatalarımızı..değerlendiremedi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.