VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DAN RAHAT GALİBİYET

10 Şubat 2018

.......................................

Spor Toto 1. Lig 21. Hafta karşılaşmasın Boluspor, evinde Grand Medical Manisapor’u 3 – 0 mağlup etti.

Boluspor, Spor Toto 1. Lig 21. Hafta karşılaşmasında Boluspor evinde Grand Medical Manisaspor’u, Yusuf Emre Gültekin, Melih Okutan ve Rydell Poepon’un golleri ile 3 – 0 mağlup ederek puanını 30’a çıkardı.

YUSUF EMRE’DEN MÜTHİŞ GOL

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile beraber Boluspor, ev sahibi üstünlüğünü kullanarak rakibini baskı altına aldı. Karşılaşmada henüz dakikalar 20’yi gösterirken Boluspor, sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yusuf Emre Gültekin, uzak köşeye sert gönderdiği topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda bulduğu pozisyonlardan yararlanamayınca Boluspor, soyunma odasına 1 – 0 önde gitti.

İKİNCİ YARIDA HÜCUM FUTBOLU DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlaması ile berabar Boluspor, hızlı hücum futbolunu sürdürdü. Rakip kaleye sürekli organize ataklarla gelen Boluspor, aradığı ikinci golü genç yıldız Melih Okutan ile buldu. Karşılaşmanın 51’inci dakikasında sağ kanattan Umut Meraş’ın ortasına, Melih Okutan sert bir kafa vuruşu yaparak skoru 2 – 0’a getirdi.

KRAL SAHNEYE ÇIKTI

İlerleyen dakikalarda gol atmak için saldıran Boluspor, golcü isim Poepon ile istediğini aldı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında ceza sahası alanının dışında toplu buluşan Poepon’un topa sert vuruşu, savunmaya çarptıktan sonra kalecinin üstünden ağlara gitti. Boluspor 3 - 0 öne geçti.

Kalan dakikalarda gol olmaması üzerine Boluspor, puanını 30’a çıkarırken, maç fazlası ile tabloda 6’ncı sıraya yerleşti.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.