VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN, O SORUYA NE DEDİ...

8 Şubat 2018

.......................................

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, kamuoyunda İYİ Parti’nin ilk gireceği seçimlerde en fazla oyu CHP seçmeninden alacağına yönelik iddialara, “doğrudur da diyemem yanlıştır da diyemem” şeklinde cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, uzun bir aradan sonra parti binasında üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CHP Kurultayı’nı değerlendiren ve önümüzdeki süreçte Tüzük Kurultayı’nın da yapılacağını ifade etti.

“HALKIN NE KADAR TUTTUĞU SANDIKTA ÇIKAR”

Siyaset sanhesine yeni çıkan İYİ Parti ile ilgili kamuyounda sıkça dile getirilen, ‘ilk girdiği seçimde oyların büyük çoğunluğunu CHP seçmeninden alacak” yönündeki iddialarla ilgili soruya, ‘bu konuda tabiki en iyi cevabı araştırmacılar verebilir” diyen Özcan  şunları söyledi:

“Benim gördüğüm kadarıyla İYİ Parti yeni kurulmuş bir parti ve bu partiye oy vereceğini söyleyen vatandaşlar içerisinde geçmişte CHP’ye, AK Parti’ye, MHP’ye oy vermiş insanlar var. Şu an için her partiden oy almış gibi görünüyorlar. Ama siyasal partilerin halk tarafından ne kadar tutulup tutulmadığı ancak bir sandık deneyiminden sonra ortaya çıkar. Biz İYİ Parti Genel Başkanı’na ve yöneicilerine bu aşamada başarılar diliyoruz. CHP seçmeninin  büyük çoğunluğunun oy vereceğine yönelik olarak, doğrudur da diyemem yanlıştır da diyemem.”

Anketlerde yüzde 10 barajını geçeceğine yönelik açıklamalar hakkında ise, “Ben de geçebileceğini öngörüyorum. Daha erken ama çıkışları kötü değildi” dedi.

1 yorum yapılmış
  • memett
    8 Şubat 2018 • 22:52
    aha buraya yazıyorum barajı geçsin adımı değiştireceğim ,gece üstü açık kalmışların partisi buna verilen her oy haram.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.