VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP’DEN AFRİN BAŞVURUSU

6 Şubat 2018

......................................

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı Üyeleri, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na katılabilmek için dilekçe imzalayarak başvuru yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na bir destekte Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatı’ndan geldi. MHP Bolu İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları İl Başkanlığı, aldıkları karar ile yapılan harekata katılabilmek için dilekçe imzalayarak başvuru yaptı.

Konu hakkında yazılı basın açıklaması yapan MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, ülkemizi dışarıdan tehdit edenlere karşı mücadelelerinin kanlarını son damlasına kadar süreceğini söyleyerek, “MHP Bolu İl,Merkez ilçe,Kadın kolları İl Başkanlığımız olarak ,ülke içerisinde ve sınır ötesinde düzenelenen ve düzenlenmesi olası her türlü operasyonda ,ihtiyaç hasıl olduğunda seve seve görev almak  için ilgili makamlara  ulaştırılmak üzere başvuru dilekçelerimizi imzaladık. MHP olarak ülkemizi içeriden ve dışarıdan tehdit eden  her türlü unsura karşı mücadelemiz son nefer,son nefes,son damla kana kadar sürecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Operasyon bölgelerindeki güvenlik güçlerimiz her daim dualarımızda, her daim gönlümüzdedir” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN ŞEREFLERİN EN YÜCESİDİR”

Evcil, son olarak bu vatan için canlarını feda etmenin şereflerin en yücesi olduğunu belirterek, “Liderimiz sayın Dr.Devlet Bahçeli beyefendinin tek bir emri ile gerilmiş yaydan fırlayan ok misali ihanetin,terörün ve ülkemiz için tehdit oluşturan her türlü unsurun bağrına Yüce Türk Milleti adına saplanmaya hazır ve nazırız . Ekmeğini yediğimiz,toprağında büyüdüğümüz ,ezanıyla şereflendiğimiz,bayrağı altında  gölgelendiğimiz, vatanımız için ihtiyaç hasıl olduğunda canımızı  feda  etmek bizim için şereflerin en yücesidir. Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Esnaci
    6 Şubat 2018 • 13:43
    Çok güzel hareketler bunlar
  • Y
    6 Şubat 2018 • 22:48
    Arada kafaları çalışıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.