VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN ALBAYRAK’TAN SÜRPRİZ ZİYARET

5 Şubat 2018

.......................................

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, aileleri ile birlikte gelerek Göynük’ü ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Göynük’e geldi. Yoğun gündem dolayısıyla fırsat bulamadıkları için bu tür ziyaretleri yapamadıklarını belirten Bakan Albayrak; “Okullar açılmadan ailecek ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bu vesileyle Göynük’te bulunan Akşemşettin Hazretlerinin Türbesine ziyarette bulunduk. Aynı zamanda Göynük’e komşu olan Sakarya’nın şirin ilçesi Taraklıyı da ziyaret ettik” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanına Göynük ziyareti esnasında Göynük İlçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan eşlik etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan daha sonra yine Göynük’e gelme sözü vererek ziyaretini tamamladı. Bakan Albayrak, Göynük’ten sonra ailesi ile beraber Abant’ıda ziyaret ederek Bolu’dan ayrıldı.

 Göynük ilçe Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş Bakan Albayrak’a ziyareti için teşekkür etti ve kendilerini Göynük’te misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.