VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARACIN ÇARPTIĞI KARACA TELEF OLDU

5 Şubat 2018

................................

Bolu’da otomobilin çarptığı karaca, kaldırıldığı hayvan hastanesindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak telef oldu.

Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller Milli Parkı yolunda bulunan Yeşilköy mevkiinde yola çıkan karacaya bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan karaca, ihbar üzerine Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi’ne götürüldü. Hayvan hastanesinin yoğun bakım ünitesine alınan yaralı karaca, veteriner hekimlerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Hastanemize getirilen yaralı karacanın aşırı şekilde kan kaybettiği, açık parçalı kırıklarının olduğu tespit edilmesi üzerine acil müdahalesi yapılıp yoğun bakıma alınmıştır. Ancak bu tür vakalarda yaban hayvanlarında çok sık rastlanan, yaralanma ve doku kaybına bağlı olarak ani yüksek ateş meydana geliyor. Vücut sıcaklığı 43 dereceye kadar çıkabiliyor. Bu da kalbin hızlı atmasına sebebiyet veriyor. Timsahtan tutun egzotik hayvanlara kadar böyle olaylar genellikle yaban hayvanlarında yaşanıyor. Kontrol edilemeyen kalp ritmi ve yüksek ateş sonucu karaca tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir.” denildi.

  • ARACIN ÇARPTIĞI KARACA TELEF OLDU
  • ARACIN ÇARPTIĞI KARACA TELEF OLDU
  • ARACIN ÇARPTIĞI KARACA TELEF OLDU
  • ARACIN ÇARPTIĞI KARACA TELEF OLDU
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.