VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

700 KİŞİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİ

5 Şubat 2018

............................

CHP kurultayının ikinci gününde CHP’li belediyelerin dağıttığı dönerden 700 kişi zehirlenerek hastanelere kaldırılırken, Fetiye Ergün ve Alin Arissian Boynikoğlu Bolu’da tedavi altına alındı.

CHP’nin Ankara’da düzenlenen 36’ıncı Olağan Kurultayı’na katılan İstanbul il örgütünde görevli Fetiye Ergün ve Alin Arissian Boynikoğlu, İstanbul dönüşünde Bolu’dan geçerken rahatsızlandı. Partinin il örgütünü taşıyan otobüs TEM’in Bolu geçişinde durdu. Boynikoğlu ve Ergün sevk edilen ambulansla Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan 2 kadının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Fetiye Ergün, yedikleri etten zehirlendiklerini düşünerek, “Biz bir çok kongreye katıldı. Bu kadar fazla et dağıtıldığını görmedim. Etleri yerken, yemekten zehirlenen askerler aklıma geldi. Etin tadında bir gariplik vardı” dedi.

Öte yandan, söz konusu kumanyaların 2 bin kişiye dağıtıldığı ileri sürüldü. Odatv'nin edindiği bilgilere göre 2 kişi yoğun bakıma kaldırılırken, CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz de zehirlenen isimler arasında oldu. CHP'li Öz, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından serum takılarak müşahade altına alındı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.