VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KANSERE KARŞI HEP BERABER

2 Şubat 2018

................................

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Dernek Psikoloğu Eda Kumaş​, 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeni ile bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurarak tüm vatandaşları davet etti.

4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeni ile Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği 14 Burda AVM’e, kanserle mücadele etmek ve farkındalık yaratmak amacı ile etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu.

“DUYARLI VATANDAŞLARIMIZI ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUZ”

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Dernek Psikoloğu Eda Kumaş konuyla ilgili açıklamada yaptı. Kumaş, “4 Şubat dünya kanser günü farkındalık yaratmak amacıyla Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği Olarak 14 Burda Avm’de etkinlik düzenleyeceğiz. Bununla birlikte bizimle aynı amaç doğrultusunda hareket eden Batı Karadeniz Bölge Kan merkezine bağlı olarak çalışan Türk Kızılay’ı kan alma birimi de bizimle birlikte olacaktır. Tüm dernek üyelerimizi ve duyarlı vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber - Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.