VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHREM İMAM OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

2 Şubat 2018

....................................

Bolu’da yürütülen FETÖ / PDY soruşturması kapsmaında, ‘Mahrem İmam Yapılanması’na yönelik 10 ilde yapılan operasyonda, ankesörlü telefonlar ile örgütün mahrem yapısındaki şahıslar irtibat kurdukları iddiası ie 14 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, ankesörlü telefon kullanarak örgütün mahrem yapısındaki kişilerle iletişim kurdukları iddiasıyla FETÖ / PDY üyelerinin tespiti amacıyla başlatılan soruşturma kapsamında, 12’si muvazzaf olmak üzere Bolu 2. Komando Tugayı personeli 13 kişi, Jandarma Komutanlığı personeli 1 kişi ve bu askeri personellerin mahrem imamları olduğu değerlendirilen ve daha önce görevinden ihraç edilen 2 öğretmen hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bolu merkezli, Ankara, Eskişehir, Siirt, Şanlıurfa, Hakkari, Çankırı, Isparta, İstanbul, Kocaeli ve KKTC’de eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda yakalanan14 şüpheli, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Ekipler, 2 kişinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

1 yorum yapılmış
  • deryalar
    2 Şubat 2018 • 02:19
    yakalıyorsunuz tutukluyorsunuz. sonrada bi sekilde serbest bırakıyosunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.