VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKUPUNTUR SAYESİNDE 36 KİLO VERDİ

1 Şubat 2018

....................................................

Kevser Yıldız, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi akupuntur polinikliğinde gördüğü tedavi sayesinde 36 kilo verdi.

104 Kilo olması nedeniyle hastaneye başvuran 22 yaşındaki Kevser Yıldız, akupuntur polikliniğinde geçen 9 aylık bir tedavinin ardından 68 kiloya düşerek sağlığına kavuştu. Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi akupunktur polikliniğinde düzenli kontrollerini ve takiplerini aksatmayan Yıldız, “Hastaneye 104 kilo ile başvurduğumdaki umutsuz halimden eser kalmadı. Uzm. Dr. Nuran Parlak’ın kontrolünde 104 kilodan 36 kilo vererek 68 kiloya yani sağlıklı kiloma kavuştuğum için çok mutluyum. Öncelikle doktoruma ve hastanemize çok teşekkür ediyorum. Artık daha sağlıklıyım.” dedi.

“ALTERNATİF TIP UYGULAMALARINA DA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi yaptığı açıklamada “Kevser gibi oldukça fazla hastamız var.  Bizim temel amacımız, hastanemize başvuran hastaları tıbbın tüm imkan ve yöntemleri ile tedavi edilmesini sağlamak. Hastanemiz sağlık hizmetlerinde fizik tedavi süreçlerinin yanında alternatif tıp uygulamalarına da başarılı bir şekilde devam ediyor. Kevser Yıldız gibi akupunktur ile sağlığına kavuşmak isteyen hastalarımızı alternatif tıbbın imkânlarından faydalanmak için hastanemize bekliyoruz” dedi.

3 yorum yapılmış
  • ZEHRA
    1 Şubat 2018 • 04:18
    Maşallah Boluya geldiğimde bende gidicem
  • Songlaknc
    1 Şubat 2018 • 05:08
    Yaklaşik 3 aydir bende akupuntura gidiyorum haftada bir defa bu tedavi sayesinde sağliğima kavuştum romartikaktirik ,eklem romatizma hastadiyim anca dokdoruma burdan çok teşekkür ediyorum devletin bizden aldiği seyans başina 55 tl yi almamalarini talep ediyorum saygilar.
  • Mustafa
    1 Şubat 2018 • 16:15
    Kac seansta 36 kilo vermis bunun bilgisnini de yazarsaniz daha guzel olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.