VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANER GÜNGÖR'DEN AĞIR SÖZLER...

30 Ocak 2018

......................................

Bolu’nun yetiştirdiği önemli gazetecilerden Caner Güngör, Bolu siyasetinde dönen iftira, kumpas ve dosya hazırlama olaylarını yazdı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu günleri tekrar hatırlatan Güngör, Bolu siyasetinin son günlerde iyice zıvanadan çıktığını belirtti.

İşte Caner Güngör’ün Bolu siyasetine damga vuracak o yazısı…

Malumunuz olduğu üzere Bolu siyaseti son yıllarda iyice zıvanadan çıkmış durumda. Dosya, iftira ve kumpas siyasetinin tavan yaptığı ilimizde şu günlerin modası FETÖcü yaftalaması…

Biri diğerinin hesabına uymadı mı; en kolay yol, vur FETÖcü damgasını geç. Yani at çamuru izi kalsın.

Şöyle bir geçmişe dönelim hani o 15 Temmuz gecesine….

15 Temmuz gecesine kadar AK Parti hükümetini galiz küfürlerle eleştirenler, FETÖcülerden medet umanlar bakmışsınız bir anda reisci olmuş üstüne üstelik onu bunu FETÖcü ilan eder hale gelmiş.

Bu FETÖ denen şerefsiz yapı malumunuz bir çok insanın kanına girdi. İnsanların dini hassasiyetlerini sonuna kadar sömürerek devletin içine sızmayı başardılar. Oldum olası samimiyetsiz ve karaktersiz bu örgütün mensuplarına zaten içim ısınmamıştı.

Burada uzun uzadıya FETÖnün şerefsizliklerini anlatmayacağım. Halkımız bunlara karşı zaten artık oldukça bilinçlenmiş durumda ve bu konuda çok hassas.

Biz gelelim konumuza;

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece AK Parti binasına ilk giden isimlerden biriyim. Gittiğimde burada Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve il başkanı Nurettin Doğanay’ın partide hazır kıta beklediklerine şahitliğim vardır. O gece partide yaşananlara bizzat tanıklık etmiş biriyim.

Özellikle il başkanı Nurettin Doğanay’ın o gece ve devamında FETÖcülerle mücadelesine leke düşürmek, siyaset uğruna Doğanay’ı fetöcüymüş gibi yaftalamaya çalışmak şerefsizliğin daniskasıdır.

Biliyorsunuz çok kısa bir süre önce il başkanlığı kongresi iptal edildi. Öyle dedikoduları ayyuka çıkardılar ki….! Doğanay’ı Cumhurbaşkanı tarafından istenmeyen adam ilan ettiler.

Bu partinin kelli felli milletvekili bile basının karşısında ‘benim sayemde bu kongre iptal edildi’ demekten geri durmadı. Doğanay’ın yönetimindeki bir çok isim bile sosyal medya hesaplarından akla hayale sığmayacak iftiraları sallamaktan geri durmadılar. Ama bugün görüyoruz ki Nurettin Doğanay’ın yanında halen sırıdarak poz verebiliyorlar. Böyle karakterdeki adamlardan ne bekleyebilirsiniz ki.

Ama en nihayetinde iş döndü dolaştı hak yerini buldu. Cumhurbaşkanı ‘Doğanay’la devam’ deyince herkesin hesabı elinde patladı.

Peki boş duruyorlar mı ?

Asla boş durmuyorlar durmayacaklarda…. Bu yapı FETÖcü damgası yapıştıramadığı Alaaddin Yılmaz’ı şimdilerde Abdullah Gül’cü olmakla, Nurettin Doğanay’ı da FETÖcü olmakla kendi çaplarında çabalayıp duruyorlar duracaklarda….

Bakınız bu adamlara bu çamuru atarsanız Cumhurbaşkanına çamuru atarsınız. Ülkenin başındaki adam yani Reis yani Cumhurbaşkanı bunların FETÖcü olduğunu bilmeyecek siz bileceksiniz öyle mi? Ayıptır, günahtır, şerefsizliktir.

Lafı sözü uzatmanın mantığı yok. Görünen köy klavuz istemez. Bugüne kadar iftira, çamur, kumpas işlerini gelenek haline getirmiş ve bunlara göz yummuş herkes suçludur. Birilerinin şahsi hırsları ülke menfaatinin önüne geçmeye başlamışa birileri buna artık dur demelidir.

Burada Nurettin Doğanay’a büyük görev düşüyor.

AK Parti’nin Bolu’da ki en yetkili isimi Nurettin Doğanay önce bu kumpasçı, yalancı, iftiracı şerefsizleri partiden kovmalıdır. Partinin kapısından içeri dahi sokmamalıdır. Bolu halkı artık herşeyin çok iyi farkındadır. Zira şapka düşmüş kel görünmüştür. Kimin ne mal olduğu gün gibi apaçıktır.

Bolu halkı başta AK Parti ve Lideri Erdoğan’a her türlü çamuru iftirayı atmış, Allahsız kitapsızlarla iş tutan isimleri çok iyi bilmektedir ve kaldı ki zaten ciddiyede almamaktadır.

AK Parti 2019 seçimlerine ALİ Cengiz oyunlarının baş aktörlerinden arınmış tertemiz isimlerle hazırlanmalı, Doğanay bu kumpas ve iftira çetesini derhal partiden uzaklaştırmalıdır.

Sevgiyle kalın..

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.