VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN EROĞLU’NDAN BOLU İÇİN CENNET BENZETMESİ

29 Ocak 2018

........................................

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bolu Valiliği’ni ziyaret ederek, Bolu’da hayata geçirdikleri yaklaşık 2 milyar TL’lik projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Öte yandan Bolu hakkında övgü dolu sözler söyleyen Bakan Eroğlu, “Dünyada cennet diye bir yer göstermek gerekirse bana göre bu Bolu’dur” dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bazı temaslarda bulunmak üzere geldiği Bolu'da, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Abant Toplantı Salonu'na gelen Bakan Eroğlu, burada bakanlığının 2017 yılında yaptığı ile 2018'de devam edecek çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi, sorularını cevapladı.

Bolu’yla ilgili görüşlerini de aktaran Bakan Eroğlu, “Bolu orman ve su şehridir. Baraj, göletler yaptık. Yeni talepler var ve değerlendiriyoruz. Ankara ve İstanbul arasında bulunan Bolu’ya 1,5 saatte 20 milyonluk bir nüfus gelebilecek bir noktada. Ancak tanıtım noktasında bir sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle tur operatörlerinin de katılacağı Mart ayında bir toplantıya Bolu ev sahipliği yapacaktır. İnsanın ölmeden önce görmesi gereken yerler arasında Bolu’nun ilk sırada olması gerekiyor. Dünyada cennet diye bir yer göstermek gerekirse bana göre bu Bolu’dur” şeklinde konuştu.

PROJELER TAMAMLANMAK ÜZERE

AK Parti Hükümeti tarafından Bolu’ya 9 milyar TL’lik yatırım yapıldığını belirten Bakan Erdoğlu, bu yatırımlardan 2 milyar TL’lik kısmın ise kendi bakanlığına ait olduğunu söyledi. Bolu’ya daha önceki gelişinde 50 müjde verdiğini belirten Bakan Erdoğlu, “Bu 50 müjdemizden 38 adeti tamamlandı. 12 proje ise ya inşaat aşamasında yada projesi bitmek üzere. Bu projelerde yakında tamamlanacak” dedi.

2 yorum yapılmış
  • vedat
    29 Ocak 2018 • 08:47
    yahu yapmayın..çokın otobandan bakın kiremit ve çarpık düzen betondan başka ne var yeşil kalmadı ne cenneti
  • Leyla
    30 Ocak 2018 • 02:02
    Bolu her daim cennet kimse kendine hisse çıkarmasın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.