VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ

28 Ocak 2018

....................................

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Bolu İl Olağan Kongresinde tek listeyle gidilen seçimde başkan Zuhal Işın Toker tekrar başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Olağan Kadın Kolları Kongresi parti binasında yapıldı. Kongreye tek liste halinde katılan Zuhal Işın 4. Dönem Başkanlığa seçildi. Gerçekleşen kongreye, Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Mudurnu İlçe Başkanı Sami Özdemir, Seben İlçe Başkanı Veysel Atalay Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, İl Başkanını temsile İl sekreteri Tevfik Koç katıldı.

TEK LİSTE İLE TEKRAR BAŞKAN

Tek listenin oylandığı kongrede Zuhal Işın tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Zuhal Işın kongrede yaptığı konuşmada; Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinden ödün vermeyeceklerini vurgulayarak; “Ülkemiz her geçen gün yasaklarla, baskılarla, korkuya ve karanlığa adım adım götürülmektedir. Çağdaş olan ne varsa yok etmek isteyen örgütlü bir karanlık Cumhuriyet devrimlerini ve kazanımlarını yok etmek istemektedir! Korkutulmuş sindirilmiş ve apolitik bir toplum yaratılmak isteniyor! Biz kadınlar tüm fedakarlıklar ile kazanılmış Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinden, Cumhuriyetin kuruluş felsefesinden asla ödün vermeyeceğiz! Bu anlayışa sessiz kalmayacağız. Asla Korkmayacağız, sinmeyeceğiz, yılmayacağız! Oturup bekleyerek kaderimize razı olamayız” diye konuştu.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Toker, daha çok çalışıp birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyerek; “Biz kadınlar, emekleri, bedenleri ve yaşam biçimleri üzerinde giderek artan bu baskıya karşı direnmeye karanlığa karşı aydınlığı, savaşa karşı barışı savunmaya eşitliğin, özgürlüğün, adaletin olduğu bir dünyanın var olduğunu haykırmaya kadın mücadelesini yükseltemeye devam edeceğiz. Gün özgürlükçü bağımsızlıktan yana herkesin dayanışma içinde omuz omuza vererek tek yürek olma günüdür. Ülkemize geleceğimize sahip çıkmak için akıllarımızı birleştirerek sevgi ve saygı ile incitmeden kırmadan elimizi taşın altına koyma günüdür.

Biz kadınlar kadına şiddetin son bulduğu, çocuk gelinlerin olmadığı, açlık yoksulluğun olmadığı, annelerin evlat acısıyla kavrulmadığı, terörün son bulduğu, kardeşin kardeşe düşman edilmediği, kadın bedeni üzerinden siyaset yapılmadığı bir dünya için mücadele edeceğiz.  Daha çok çalışacağız, yüreklerimiz sevgi dolu olarak emek vereceğiz. Umudu inancı birlikte büyüteceğiz, birbirimize sevgi ile yaklaşacağız el ele verip başaracağız. Emeğimiz var ise sözümüz de olacak diyeceğiz her alanda var olacağız. Kırgınlıklarımızı unutup bir olacağız, birlikte güçlüyüz üstesinden gelemeyeceğimiz bir engel yoktur” şeklinde konuştu.

CHP Bolu Kadın Kolları Yönetim Kurulu Şu isimlerle oluştu. Başkan; Zuhal Işın Toker.

Yönetim kurulu; Eda Arslan, Fatma Atalay, Hülya Berberoğlu, Neriman Demir, Gönül İncebey, Mualla Özbey, Ayşe Luize Özcan, Serpil Sözen, Serap Taşkın, Nefiye Turan

Kurultay delegeleri; Zuhal Işın, Güldane Şahin ve Kamuran Esen

  • CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ
  • CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ
  • CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ
  • CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ
  • CHP’DE YENİDEN IŞIN DÖNEMİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.