VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

5 ŞEHRİ DOLANDIRAN ŞAHISLAR YAKALANDI

27 Ocak 2018

...............................................

El çabukluğu yöntemi ile Yalova, Düzce, Bolu, Ankara ve Samsun’da dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 2 kişi Düzce’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bolu’nun Borazanlar ve Gölyüzü mahallelerinde bulunan 3 markette el çabukluğu yöntemi ile dolanırıcılık yapıldığı ihbarı alan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Dolandırıcılık olaylarının yaşandığı marketlerde bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, dolandırıcılık suçunu, aynı suçtan 10 farklı sabıka kaydı bulunan E.Ö. ve K.Y.’nin yaptığını tespit etti. Şüphelilerin kullandığı aracı da tespit eden polis ekipleri, dolandırıcılık suçlusu şüphelileri en son Düzce istikametinde ilerlediğini belirledi.

Bolu-Düzce karayolu üzerinde bulunan plaka tanıma sistemi kameralarını da inceleyen ekipler, şüphelileri Düzce'de yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen E.Ö. ve K.Y. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

1 yorum yapılmış
  • numan
    27 Ocak 2018 • 07:35
    onca iş sahtekarlık devleti meşgul etme polisi uğraştırma...ifadeleri alınıp serbest bırakma..ee şuç işlenmesindene olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.