VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SANAYİ SİTESİ İHALEYE ÇIKIYOR

26 Ocak 2018

......................................

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan ihalesi, 30 Ocak tarihinde yapılacak.

‘Bolu Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan ile Alyapı ve Çevre Düzenlenmesi İnşaatı İşi’ ihalesi TOKİ tarafından 30 Ocaj 2018 tarihinde saat 14.30’da yapılacak.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi, Bolu Valiliği, TOKİ, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Şehrin gelişimiyle birlikte küçük sanayi sitelerinin kent merkezinde kalması, ekonomik ömrünü tamamlamış olması ve şehrin gelecek hedefleri söz konusu projenin çıkış noktasını oluşturdu. Bu kapsamda Bolu merkez alanının doğusunda, merkeze 7 km mesafede, Bolu Organize Sanayi Bölgesi’nin karşısında, yaklaşık 567 bin metrekarelik alan Bolu Büyük Sanayi Sitesi olarak belirlendi.  Bugüne kadar alanın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı, talep örgütlenmesi yapıldı.

HERŞEY BURADA TOPLANACAK

Bolu Büyük Sanayi Sitesi tamamlandığında, alanda oto grubu, tekstilci, demirci, elektrikçi, mobilyacı, PVC-camcı, gıdacı, hırdavatçı, galerici olmak üzere 9 ana sektör temsilcileri ile ticari birimler ve büfeler yer alacak. Projede toplam 856 adet imalat birimi, 59 adet galerici birimi, 52 adet ticari birim, 21 adet büfe birimiyle birlikte toplam 988 adet dükkan faaliyet gösterecek. Sektörel kümelenme esaslı gerçekleştirilecek projenin bu özelliği ile ekonomiye de dinamizm kazandırması bekleniyor. Ayrıca 5 bin 67 araçlık otopark alanı düzenlenecek. Proje alanındaki yeşil alan miktarı ise 21 bin 132 metrekareye kadar çıkacak.

30 Ocak’ta yapılacak ihalenin, Bolu İli Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği bildirildi.

2 yorum yapılmış
  • erkan
    26 Ocak 2018 • 06:42
    Sanayide dukkani olanlar ne olcak.. yani yerleri ne olcak..eski dukkanlar hakkinda kimse bsey demiyor..
  • SalihZDEMR
    26 Ocak 2018 • 06:50
    Sanayi Esnafının birşey beklediği yok.Sanayi esnafının katılımı yok denecek kadar da az. Mevcut yerlerimiz in akibeti belli olmadığından Sanayi esnafının katılımı yüzde onaltı civarında dır.Bilinçli olarak sanayi esnafının oluru var gibisinden yapılan haberler le kendinizi kandırırsınız.Diğer gazeteler de aldıkları talimat gereği olsa gerek yapılan yorumlar yayınlanmamaktadır .Sanayi esnafları olarak yerlerimizi terketmeyeceğimizi yetkililere aktardık.olan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.