VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ

24 Ocak 2018

.....................

Uluslararası Al Jazeera Televizyonu’nda bir hafta boyunca Bolu’nun doğal güzellikleri ile kültürel ve tarihi değerleri tanıtıldı. Dünyanın dört bir yanında yayın yapan Al Jazeera TV’de 7 bölüm olarak yayınlanan “Bolu özel programı” yaklaşık 500 milyon kişi tarafından izlendi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bütün dünyaya yayın yapan Al Jazeera Televizyonu ekibi tarafından Bolumuzda çekimler yapıldı. Çekimlerde Bolu’nun doğasından termal tesislerine, el sanatlarından mutfak kültürüne ve tarihi dokuya kadar çeşitli örnekler verilerek, ilimizin tanıtımına katkı sağladık.

Tabiatın Kalbi Bolu, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve kültürel değerleri ile yerel, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarının ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Dünyanın birçok ülkesinde yayın yapan uluslararası Al Jazeera Televizyonu ekibi geçtiğimiz günlerde Bolu’ya geldi.

Üç gün boyunca Bolu’nun dört bir yanını gezen Omar Kaşram yönetimindeki Al Jazeera TV ekibi, izleyicileri için Bolu’nun eşsiz doğasını, kuşaktan kuşağa aktarılan kültürel ve tarihi mirasını görüntüleyerek, vatandaşlarla röportaj yaptı.

“BOLU’YU TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, uluslararası arenada Bolu’nun tanıtımına büyük katkılar sağlayan tanıtım programları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bolu’yu Türkiye ve dünyada turizm, sağlık, spor ve üniversite kenti olarak tanıtmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde bütün dünyaya yayın yapan Al Jazeera Televizyonu ekibi tarafından Bolumuzda çekimler yapıldı. Çekimlerde Bolu’nun doğasından termal tesislerine, el sanatlarından mutfak kültürüne ve tarihi dokuya kadar çeşitli örnekler verilerek, ilimizin tanıtımına katkı sağladık. Geniş bir izleyici kitlesi olan Al Jazeera Televizyonu yayınlanan 7 bölümlük program şuana kadar 500 milyon kişiye ulaşmış durumda. Ben bu vesileyle Al Jazeera Televizyonu muhabiri Omar Kaşram ve ekibine teşekkür ediyorum. Her şey Bolu için!” diye konuştu.

  • MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ
  • MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ
  • MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ
  • MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ
  • MİLYONLARCA KİŞİ BOLU'YU İZLEDİ
2 yorum yapılmış
  • Sezaita
    24 Ocak 2018 • 10:58
    Trabzonlular da Trabzon'un El Cezire de doğal güzelliklerinin tanıtıyorlar di şimdi araptan geçilmiyor Trabzon sıra Bolu'ya mı geldi Sayın Başkan akıllı olalım güzelim Bölümünü kimseye peşkeş cekmeyelim
  • TanerBaci
    24 Ocak 2018 • 12:36
    Biz büyük şehirden göç edip sakin memleketimize gelmeyi Hayel edelim siz Araplara servis edin güZelim memleketimi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.