VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU KOM’UN BAŞARILI OPERASYONU ULUSLARARASI MEDYADA

24 Ocak 2018

................................................

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin, yolcu otobüsünde yakaladığı 64 kilo kaçak külçe altın uluslararası medyada da geniş yer buldu.

TEM Otoyolu’nun Bolu kesiminde, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri tarafından yapılan uygulamada Irak’ın Süleymaniye kentinden, İstanbul’a giden bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yapılan aramalarda, yolculara ikram edilen meyve sularının dolabına gizlenmiş şekilde konulan 64 kilo 540 gram kaçak külçe altın ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Operasyon ulusal basında geniş yer bulmuştu. KOM ekiplerinin bu başarısı tüm Türkiye’de konuşulmuştu.

Operasyon haberi Doğan Haber Ajansı tarafından İngilizceye çevrilerek uluslararası medyaya da servis edildi. Haber, uluslararası medyada da geniş yer buldu. Dünya’nın en çok satan gazeteleri arasında yer alan ‘Daily News’, KOM’un başarılı operasyonunu sayfalarına taşıdı. Bolu KOM ekiplerinin başarılı operasyonu tüm dünyada konuşuldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.