VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATİL ZANLISINDAN FAL SAVUNMASI

23 Ocak 2018

......................................................

Bolu'nun Gerede ilçesinde, kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi sevgilisi 18 yaşındaki Berfin Yıldız'ı başına tabancayla ateş ederek, öldüren aynı yaştaki Cihat Kaycı'nın ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkemede savunma yapan Kaycı, cinayetin öldürdüğü sevgilisinin baktırdığı falda çıktığını söyledi.

Olay, geçen yılın aralık ayında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul’da oturan Cihat Kaycı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Öğretmenliği Bölümü'nü kazanıp, üniversiteye gittikten sonra kıskançlık yüzünden arasının bozulduğu 6 yıllık sevgilisiyle görüşmek için onun yanına gitti. Kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin 5'inci kattaki evine tırmanıp, balkondan eve giren Kaycı, Berfin Yıldız ile aynı yatakta uyuyan 21 yaşındaki Aziz Başaran'ı tabancayla yaraladı. Kaycı, ardından Yıldız'ı boş araziye götürüp, burada başına tabancayla ateş ettiği genç kızı öldürdü.

Olayın ardından tutuklanan Kaycı, 'tasarlayarak öldürme’, ‘silahla tehdit’, ‘konut dokunulmazlığını ihlal’ ve ‘silahla yaralama’ suçlarından ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Berfin’in annesi Zöhre, babası Ünsal ve erkek kardeşi Kadir Yıldız ile sanığın yakınları katıldı.

CİNAYET FALDA ÇIKMIŞ

Duruşmada savunma yapan Cihat Kaycı, cinayet olayının falda çıktığını ifade ederek, “Falda sevgili olarak ben çıkmışım, ikinci kartta ise ara bozan bir kişinin olduğunu Berfin bana anlattı. Hatta üçüncü bir kart daha olduğunu ama bu kartı söylemek istemediğini bana söyledi. Israrım üzerine üçüncü kartta Azrail çıktığını açıkladı. Ben de güldüm tabi ki. Ama şimdi anlıyorum ki bu fal doğru çıktı. Aramıza giren kişi Aziz isimli kişi olmuştur. Cinayet onun yüzünden işlenmiştir” dedi.

Mahkeme Cihat Kaycı’nın 5’inci kattaki eve tırmanıp tırmanmadığının belirlenmesi için keşif yapılmasına karar verdi. Duruşma yeni tanıkların dinlenilmesi ve keşif sonucunun kararı etkileyecek olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cihat Kaycı’nın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.