VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 22 OCAK PAZARTESİ

22 Ocak 2018

.....................................

Mengen ilçesi Emirler köyü halkından, (Merhum) Süleyman İSKENDEROĞLU’nun eşi, Müzeyyen KALİNCİ, (Merhum) Cemal İSKENDEROĞLU’nun anneleri, (Merhum)  Kemal KALİNCİ’nin kayınvalidesi Güllü İSKENDEROOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Mengen Emirler köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Gülüşan ALEMDAR ve (Merhum) Halit ALEMDAR’ın kızı, Fatih, Eyüp, Ervani, Sabrihan ALEMDAR ve Miyase IŞIK’ın kardeşi, Hikmet YEŞİLKAYA’nın eşi Tuna Han Alemdar YEŞİLKAYA, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Kılıçarslan mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Paşaköy mahallesi halkından (Merhum) Abdullah ŞEN’in eşi, Sabahattin YİRMİLİ, Hamiyet ÖZDEMİR, Ayşe TOPRAK’ın ablaları, Vasfiye, Melek YILDIZ, İsmail ve Mustafa ŞEN’in anneleri, Mehmet ve Mevlüt  YILDIZ’ın kayınvalidesi Fikriye ŞEN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Paşaköy mahallesi Eniştebey camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Yazıören köyü halkından Kamile ALTIN’ın eşi, Zeynel, Orhan, Nihat, Burhan ALTIN ve Ayşe ZORLU’nun babaları Tahsin ALTIN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yazıören köyü camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Kındıra köyü Ercek mahallesi sakinlerinden  Emin ve Şeref YILMAZ’ın Oğlu, Recep, Hatice, Fatma’nın abileri, Halit YILMAZ, Şeref KILIÇASLAN, Müşerref Çetin (Merhume) Sare TURAN’ın yeğenleri Alim YILMAZ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kındıra köyü Ercek mahalle camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.