VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SON DAKİKADA FIRTINA GİBİ ESTİK

21 Ocak 2018

.............................................................

Boluspor, TFF 1. Lig 18. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor’u son dakikalarda bulduğu 2 golle mağlup ederek, puanını 27’ye çıkardı.

TFF 1. Lig 18. Hafta karşılaşmasında Boluspor, Giresunspor’a konuk oldu. Kırmızı beyazlılar, karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu goller ile sahadan 2 – 0’lık galibiyet ile ayrıldı. Boluspor’un gollerini ise 90’ıncı dakikada Andre Santos ve 90 + 2’nci dakikada Melih Okutan kaydetti.

TUTUK İLK YARI

Karşılaşmanın ilk yarısı tutuk olarak geçti. İki takım ilk 45 dakikada istediği gol pozisyonlarına giremezken, kontrolüde elden bırakmadı. Orta saha mücadelesi olarak geçen ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

SON DAKİKADA SEVİNDİK

Karşılaşmanın son dakikalarında Boluspor, ilk olarak kaptan Santos ile güldü. İkinci yarı oyuna dahil olan Andre Santos 90’ıncı dakikada takımını 1 – 0 öne geçiren golü attı. İlk golden 2 dakika sonra ise Melih Okutan sahneye çıktı. Kırmızı beyazlılar, Poepon ile yakaladığı kontra atakta topla buluşan Melih, skoru 2 – 0 yaptı. Boluspor TFF 1. Lig’in ikinci yarısına 3 puanla başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.