VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİME SÖMESTRDA DA DEVAM

19 Ocak 2018

.................................................

Özel Çamkent Anadolu Lisesi 6 aylık güzel bir maratonu geride bırakarak seçkin eğitim ve öğretimine sömestr tatilinde de devam ediyor. Eksiklerin tamamlanması için hazırlanan bu program tüm öğrencilerin bireysel ders ihtiyaçlarını her yönüyle kucaklıyor.

Planlı ve verimli çalışmak başarıyı hedefleyen her öğrencinin temel ihtiyacıdır. Bu yüzden Özel Çamkent Anadolu Lisesi Rehberlik servisi öğretmenleri, öğrencilerinin ihtiyaçları ve onların eksikliklerini temel alarak doyurucu hızlandırılmış bir kamp programı hazırladı.

Özel Çamkent Anadolu Lisesi günde 8 saat olmak üzere 5 gün boyunca soluksuz sürecek olan eğitimde öğrencilerinin tüm dönem boyunca gördükleri dersleri püf noktalarıyla hatırlamalarını sağlayacaktır.

SÖMESTRDA ÇALIŞMAYA DEVAM

Özel Çamkent Anadolu Lisesi öğrencilerinin mutlu olmaları adına aileleri ile vakit geçirmelerini, arkadaşları ile anın tadını çıkarmalarını da bu tatilde destekliyor. Ayrıca sömestr programı içerisinde yapılacak olan Bolu’ya yakışır kış pikniği ile tatilin tadını öğrencileriyle beraber çıkarmaya hazırlanıyor. Rehberlik Servisinin hazırlamış olduğu bu program, öğrencilere hem ders çalıştırmayı hem de eğlenceli vakit geçirmeyi hedefliyor.

Planlı çalışmanın ve mutlu bir hayatın kesiştiği nokta olan Özel Çamkent Anadolu Lisesi göz dolduran Rehberlik hizmeti ile farkını tekrardan ortaya koyuyor. İlimizde butik lise olarak hizmet veren bu kurumda ara dönemde de kayıtlar hızla devam etmektedir. Sınırlı sayıda kontenjanı bulunan Özel Çamkent Anadolu Lisesini başarıyı seçen öğrenciler tercih etmektedir. Unutulmamalıdır ki başarmak isteyen öğrencileri Özel Çamkent Anadolu Lisesinde güçlü ve dinamik bir öğretmen kadrosu beklemektedir. Yeni dönemde Özel Çamkent Anadolu Lisesini seçen öğrenciler bu aile sıcaklığını yaşamak ve eksikliklerini tamamlamak adına sömestr programına da dahil edilecektir.

  • EĞİTİME SÖMESTRDA DA DEVAM
  • EĞİTİME SÖMESTRDA DA DEVAM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.