VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU SEFER MUTLULUKTAN AĞLADI

18 Ocak 2018

...........................................

Geçtiğimiz gün Bolu’nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangın sonucu evinin yanışını kedisiyle beraber izleyen 83 yaşındaki Ali Meşe, evcil hayvanına hastane koridorunda kavuştu. Meşe, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesi Ordular köyünde eşi ve 2 oğluyla birlikte yaşayan 83 yaşındaki Ali Meşe, dün sabah sobayı tutuşturmak için içine benzin dökünce evde yangın çıktı. Odada bulunan kedisini alarak evden çıkan Ali Meşe, Bolu kent merkezinde yaşayan oğlu Ahmet Meşe'nin evine yerleşti. Meşe, daha sonra ise tedavi amaçlı Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından hastaneye götürülmüştü. Burada başından geçenleri anlatan Meşe, iki kedisini yanına alamadığı için üzüldüğünü dile getirmişti.

HASTANE KORİDORUNDA KAVUŞTULAR

Hastanede hala tedavisi görülen Meşe’ye, Bolu Şubesi Kızılay ekipleri güzel bir sürpriz yaptı. Ekipler, yanan evin enkazında kalan kediyi, Meşe’nin tedavi gördüğü hastaneye getirerek iki tarafı kavuşturdu. Kedisini görünce sarılarak mutluluk gözyaşları döken Meşe, daha sonra ekiplere sarılarak teşekkür etti.

1 yorum yapılmış
  • Gz
    18 Ocak 2018 • 06:41
    Allah razı olsun Yetkililerden.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.