VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CANINIZ SAĞOLSUN ÇOCUKLAR

17 Ocak 2018

.............................................

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupasının son 16 turu ikinci maçında Teleset Mobilya Akhisarspor’a, 1 – 0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Boluspor 2 – 1 kazandığı Teleset Mobilya Akhisarspor ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan yediği penaltı golü ile 1 – 0 mağlup ayrılan Boluspor, kupaya veda etti. Karşılaşmadaki tek golü ise ev sahibi ekibin golcü ismi Seleznov attı.

PENALTIYA KADAR HERŞEY GÜZELDİ

Karşılaşma ev sahibi takımını vuruşları ile başladı. İlk dakikalarda maç ağırlığını koyan Akhisarspor, ilerleyen dakikalarda dizginleri kaybetti. Rakip kaleye daha çok gelen Boluspor, istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası karşılıklı ataklarla geçti.

SAÇ BAŞ YOLDURAN KARAR

Karşılaşmada dakikalar 39’u gösterdiğinde ise hakem beklenmedik bir karara imza attı. Maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, Akhisarspor’un kullandığı serbest vuruşta Mustafa Yumlu, Melih Okutan ile girdiği ikili mücadele sonucunda yere düşmesi üzerine penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Seleznov, penaltıyı gole çevirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Akhisarspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

BOLUSPOR’DAN PEŞ PEŞE POZİSYONLAR

Boluspor, ikinci yarıya daha etkili başlayan taraf oldu. Kırmızı beyazlılar, Poepon ile 2 net pozisyondan faydalanamadı. Boluspor’da maçın 63’üncü dakikasında ikinci oyuncu değişikliği yapıldı. Andre Santos oyundan çıktı, İrfan oyuna girdi. Boluspor’da son oyuncu değişikliği 77’inci dakikada yapıldı. Sefa oyuna girdi, Özgür oyundan çıktı. Maçın 90’ıncı dakikasında Guido sarı kart gördü. Maçın sonuna 4 dakika süre ilave edildi.

Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Teleset Mobilya Akhisarspor, Boluspor’u 1–0 mağlup ederek kupada çeyrek finale yükseldi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.