VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 16.01.2018

16 Ocak 2018

..............................................

Mudurnu ilçesi Hızırfakı mahallesi halkından Ptt’den emekli, Mazlum TÜRK, Emekli Öğretmen, Abdullah TÜRK ve Faruk TÜRK’ün babaları, Emekli Öğretmen, Nejla TÜRK ve Saadet TÜRK’ün kayınpederi, Akbank Personeli Murat GÖRKEM TÜRK’ün dedesi, Emekli Maliye Tahsildarı Tevfik TÜRK, Hak’kın rahmetine kavumuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu Yıldırım Beyazıt camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Hacettepe Aile mezarlığına defnedilecektir.

Paşaköy mahallesi halkından, (merhum) İsmail ATAY’ın eşi, Sevim ÖZÇAĞLAR, Zeynep NİZAM, Yenisefa köyü muhtarı Hüseyin EKER’in anneleri, İsmail ÖZÇAĞLAR ve Mehmet NİZAM’ın kayınvalidesi Ayşe ATAY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Paşaköy mahallesi Eniştebey caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Paşaköy mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Sultanbey köyü halkından (merhum) Eyüp Sabri POYRAZOĞLU’nun eşi, Hatice OZAN, Behiye ALTUNBEZEL, Beratiye TAZAN, (merhum) Bedriye ÇİFTÇİOĞLU ve Nesrin ÖZKAN’ın anneleri Fehime POYRAZOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Sultanbey köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Sultanbey köyü mezarlığına defnedilecektir.

Mudurnu ilçesi Beşkavaklar mahallesi muhtarı Şinasi ARIKAN, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Mudurnu ilçesi Beşkavaklar mahale caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Yeniceşıhlar mezarlığına defnedilecektir.

Karaçayır mahallesi halkından, (merhum) Nezihi SÜSLÜOĞLU’nun eşi, İrfan SÜSLÜOĞLU’nun annesi, Sevim SÜSLÜOĞLU’nun kayınvalidesi, İrem ve İdil SÜSLÜOĞLU’nun babaanneleri Nimet SÜSLÜOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

Güneyfelakettin köyü halkından, (merhum) İsmail ve (merhume) Emine ÇAVDAR’ın oğlu, Mehmet, Serpil ve Sibel ÇAVDAR’ın babaları, Mustafa EYÜPBEYCİK, Asiye ÖZDEMİR, Arife AYDOĞDU ve Safinaz KESKİN’in abileri Salahattin ÇAVDAR, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Güneyfelakettin köyü caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.