VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 12.01.2018

12 Ocak 2018

................................................

Seben ilçesi Tazılar köyü halkından (merhum) Muharrem KODALOĞLU’nun oğlu, Zahide KODALOĞLU’nun eşi, Ender ve Nahide’nin babaları, Mehmet, Zekeriya KODALOĞLU ve Emine AKALIN’ın abileri Mahmut KODALOĞLU, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Seben Tazılar köyü camiinde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir. Cenaze için saat 11:00’de Aktaş cami önünden araç kaldırılacaktır.

Bolu İl Müftülüğü çalışanlarından kuran kursu öğreticisi Fatma KILIÇ’ın eşi, Gölyüzü mahallesi esnaflarından sucu Mehmet ASLAN ve Hatice ASLAN’ın damadı, Bolu F tipi cezaevi çalışanlarından Oğuz KILIÇ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Bolu Kalıcı Konutlar camiinde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Karabük Beşbinevler aile mezarlığına defnedilecektir.

Karamanlı mahallesi halkından (merhum) Kıbrıscıklı Abdullah ABAK’ın eşi, Haydar, Ömer ABAK, Mestinaz ŞANLI ve Zahide EMER’in anneleri, Özlem, Berkay, Sedef ve Boluspor kulübü eski başkanı Savaş ABAK’ın babaanneleri, Mehtap, Çiğdem EMER ve Alper ŞANLI’nın anneanneleri Ayşe ABAK, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yeşil camide kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.