VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ

11 Ocak 2018

......................

Haber - Bülent VELİOĞLU

Bolu’da 39  yaşındaki bir kadın eşi ile problemleri olduğunu iddia ederek inşaat halinde olan bir binanın çatısına çıkıp üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkıştı. Kadını, asayiş şubesinde görevli polis memuru Cüneyt Ali Kahya intihardan vazgeçirerek aşağıya indirdi. O polis, 18 Ekim 2016 tarihinde Aktaş Mahallesi Akıncılar Sokak'ta meydana gelen yangında alevlerin arasından ayakkabısız çıkan küçük kıza polis aracında kendi kızının ayakkabılarını ve elbiselerini vermişti. 

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Borazanlar Mahallesi’nde meydana geldi.  39 yaşındaki F.T. isimli kadın, eşi ile problemleri olduğunu iddia ederek, 436’ncı sokakta bulunan inşaat halindeki bir binanın çatısına çıkıp üzerine benzin dökerek intihara kalkıştı. Olayı fark eden mahalle sakinleri 112 Acil, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

POLİS MEMURU İKNA ETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri kadını konuşarak ikna etmeye çalıştı. İntihara kalkışan F.T., bir polis memuru tarafından ikna edilerek aşağıya indi. F.T. isimli kadın, kontrol amaçlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı.

KÜÇÜK ZEHRANUR’UN İMDADINA YETİŞTİ

18 Ekim 2016 tarihinde Aktaş Mahallesi Akıncılar Sokak'ta ahşap evde çıkan yangında evde bulunan anne kız alevlerin arasında kurtulurken, alevler içinde kalan evi gözyaşları içinde izledi. Ayakkabıları ve elbisesi olmayan 4 yaşındaki Zehranur'a polis yetişti. Asayiş şubesinde görevli polis memuru Cüneyt Ali Kahya polis aracında bulunan kendi kızına ait ayakkabıları ve elbiseleri Zehranur'a vermişti.  

  • KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ
  • KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ
  • KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ
  • KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ
  • KAHRAMAN O POLİS ÇARESİZ KADININ İMDADINA YETİŞTİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.