VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU OYUNCULAR MİLLİ FORMAYI GİYECEK

11 Ocak 2018

....................................................

Eurohockey 2’nci Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası 12-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Alanya’da oynanacak. Şampiyonda Baş Antrenörlüğünü Bolu Belediyespor Hokey takımı Baş antrenörü Yasin Yükseler’in yaptığı A Milli Takımımızda A grubunda yer alıyor.

Kulübümüzün Baş Antrenörlüğünü ve A Milli Takım Antrenörü Yasin Yükseler’in yaptığı ve Bolu Belediyespor Hokey takımda oynayan oyuncuların yüzde 80’nin kadroda yer aldığı A Milli Erkekler Hokey Takımı 12-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya İlçesinde düzenlenecek olan Eurohockey 2’nci Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonasında mücadele edecek. 2 Grupta toplam 8 ülkenin şampiyonluk mücadelesi vereceği Avrupa Şampiyonasında A Grubunda Türkiye, Hollanda, Portekiz ve Ukrayna B Grubunda ise İngiltere, Hırvatistan, İtalya ve İsveç bulunacak. 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 10:00’da İsveç-İtalya açılış maçı ile başlayacak.

“TAKIMIMIZA VE OYUNCULARIMA BAŞARILAR DİLİYOR”

Bolu Belediyespor Hokey Şube Başkanı Haluk Yerlikaya, Eurohockey 2’nci Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası’nda Ay yıldızlı forma ile Bolu’yu temsil edecek oyuncularına ve Baş Antrenörüne başarılar dileyerek şunları söyledi; “ Türkiye, ikincisi düzenlenen Eurohockey Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonasında A grubunda mücadele edecek. Milli Takımımızın kadrosunun yüzde 80’nini kulübümüzün oyuncuları oluşturuyor. Milli Takımımızın baş antrenörlüğünü de kulübümüzün Baş antrenörü Yasin Yükseler yapıyor. 12-14 Ocak tarihlerinde oynanacak olan bu şampiyonada oyuncularımın ve Antrenörümüzün Ülkemizi ve Bolu’muzu en iyi şekilde temsil edeceklerine canı yürekten inanıyorum. Şimdiden oyuncularıma ve baş antrenörümüze başarılar diliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.