VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZİNSİZ KULLANAN CEZALANDIRILACAK

9 Ocak 2018

....................................

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada izin bir şekilde valilik logosunun kullanılması durumunda, kullanan kişi cezalandırılacak.

Bolu Valiliği’nin tarafından yapılan açıklamada logonun izinsiz kullanılmaması gerektiği belirtilerek, “Bolu Valiliği Amblemi ve Bolu Valiliği Amblemi Tanıtıcı Bayrağı, Tanıtıcı Bayraklar İnceleme Kurulu tarafından incelenmiş ve adı geçen kurulun 02.04.2010 tarih ve 2010/1 sayılı kararı ve 02.04.2010 tarihli Valilik Makamının onayı ile tescil edilmiştir. Ancak; Bolu Valiliği Ambleminin zaman zaman Valiliğimiz tarafından düzenlenmeyen ya da Valiliğimizin içinde yer almadığı organizasyon, etkinlik, çalışma ve faaliyetlerle ilgili davetiye, afiş ve tanıtıcı broşürlerde kullanıldığı görülmüştür. Bu nedenle; Bolu Valiliği Amblemi ve Bolu Valiliği Amblemi Tanıtıcı Bayrağının, Valiliğimiz bilgisi ve izni dışında kullanılmaması hususu önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

KULLANANLARA CEZA KESİLECEK

Yapılan açıklamada kullanan kişilere ise idari para cezası uygulanacağı duyurularak, “5223 Sayılı Dernekler Kanunu’nun 19’uncu maddesi ve bağlı yönetmeliğin 83’üncü maddesi gereğince dernekler, 01 Ocak-30 Nisan tarihleri arasında bir önceki yılın (2017 yılı) beyannamesini Mülki İdare Amirliği’ne vermekle yükümlüdürler. Beyanname verme yükümlülüğünü yerine getirmeyen dernek yöneticilerinin aynı kanunun ilgili ceza hükümleri gereğince idari para cezası ile cezalandırılması söz konusu olacaktır. Dernek yöneticilerimizin zor durumda kalmamaları için 2017 yılına ait beyanname işlemlerinin son güne bırakmamaları  önemle duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.