VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YÖNETİM KURULU KAMUOYUNA TANITILDI

9 Ocak 2018

..................................................

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, "Bozkurt'u biz her zaman yaparız. Bizim hiçbir zaman 'Bozkurt işareti' yapmayacağız diye bir düşüncemiz yok. İsteyen, istediği işareti yapabilir" dedi.

İYİ Parti Bolu kurucu il yönetimi ve ilçe başkanları, İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Aydın ve partililer katıldı. Mehmet Aydın yaptığı açıklamada, "Biz iktidarı hedefliyoruz. Kamuoyu araştırmalarına göre bizim oyumuz yüzde 20 bandındadır. Bolu'da da şu anda bugün itibariyle resmi üyeliklerimiz başladı. Üyelikleri ilçe teşkilatları yapabiliyor. İlçe teşkilatlarımız kuruldu" dedi.

"BOZKURT SOMUT BİR ŞEY DEĞİLDİR"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Aydın, 'Partinizin işareti ne olacak?' sorusuna, "Ben milliyetçi cenahtan gelen bir insanım. Bozkurt sadece bir partinin, zümrenin değil. Türk milletinin bir sembolüdür. Bu Metehan'dan gelen bizim bütün destanlarımızda, tarihimizde kullanılan bir semboldür. Bozkurt somut bir şey değildir. Bozkurt'un anlamı, kurdun özgür yaşama ve evcilleştirilememe, ailesine bağlı olma özelliğidir. Ön plana çıkardığımız soyut kavramları vardır. Bozkurt bizim için önemlidir. Bozkurt'u biz her zaman yaparız. Bizim hiçbir zaman 'Bozkurt' işareti yapmayacağız diye bir düşüncemiz yok. İsteyen istediği işareti yapabilir" diye cevap verdi.

“İYİ PARTİ KADROLARIMIZI OLUŞTURDUK”

Mehmet Aydın; “Tüm bu ilke ve hedeflerin ışığında,  İYİ Parti kadrolarımızı oluşturduk; hedef insan olduğu için liyakata önem verdik, kurucularımızın insanları seven, toplum tarafından sevilen ve saygı duyulan insanlardan olması konusunda hassasiyet gösterdik” şeklinde ifade etti.

İYİ PARTİ BOLU İL TEŞKİLATI YÖNETİM KURULU                               

Mehmet Aydın, Sedat Bekar, Kemal Karaca, Gülşen Çuhadar, Fatma Sakarya, Hakkı Kolludemiroğlu, Mehmet Celalettın Tümer, Mehlika Arıkan, Faruk Ulu, İsmail Uzun, Hatice Öz, Sami Taşabat, Emine Kendirci, Burhan Sucu, Yusuf Üçtaş, Ahmet Örnekbaş, Mehmet Nezih Erkan, Hacer Canbaşoğlu

Fatih Dalman, Songül Demir, Mihriban Yerlikaya, Fazıl Şolpan, Ahmet Bedir, Nimet Tabak, Nihat Ateş, Burak Alın, Özkan Ertuğrul, İsmail Demir, Hasan Hakan Alpaslan, Mehmet Eratlı, Dursun Dahil, Ayşe Yıldırım, Cemile Özboyacı, Çetin Yardemir, Önder Aydemir, Hacer Kartallıoğlu, Yakup Balveren, Yusuf Cebe, Ramazan Acar, Emine Özkan, Mehmet Emin Demirel, Kemal Gündüz, Rifat Ümit Demirtaş

İYİ PARTİ BOLU İLİ İLÇE BAŞKANLARI                                                              

Ahmet Yılmaz Merkez İlçe Başk., Nimet İnce Mudurnu İlçe Başk., Murat Çakmak Gerede İlçe Başk., Evren Ermiş Mengen İlçe Başk., İsmail Seyidoğlu            Göynük İlçe Başk., Sedat Özdemir Dörtdivan İlçe Başk., Enver Erkaygusuz Seben İlçe Başk., Mustafa Hedekçioğlu Yeniçağa İlçe Başk., Yıldırım Gökmen Kıbrıscık İlçe Başk.

  • YÖNETİM KURULU KAMUOYUNA TANITILDI
  • YÖNETİM KURULU KAMUOYUNA TANITILDI
  • YÖNETİM KURULU KAMUOYUNA TANITILDI
2 yorum yapılmış
  • karalokler
    9 Ocak 2018 • 10:27
    Allah yolunuzu açık etsin.Türkiyem İYİ olacak inşallah.
  • DURSUNALBAKKALOLU
    9 Ocak 2018 • 12:12
    HAYIRLI OLSUN.TEBRİK EDİYORUM.BAŞARILAR DİLERİM.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.