VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER, 9 ARALIK SALI

9 Ocak 2018

......................

1- Merhum Celal Yazıcı ve Vasfiye Yazıcı'nın kızları, Merhum Faruk Çelebi ve Gülfidan Çelebi'nin gelinleri, Gülşen, Nurşen, Müjdat, Mithat'ın kardeşleri, Oktay Çelebi'nin eşi, Melisa ve Ege'nin anneleri; Hatice ÇELEBİ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İhsaniye Mahallesi Koç Sokak’taki evinden alınarak Gölköy Köyü Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

2- Seben Kızık Köyü halkından Hatice ERMİŞ’in eşi, Ahmet ERMİŞ ve Meryem TEPETAŞ’ın abisi, Neriman ÇAMLI ve Alaattin ERMİŞ’in babası, Betül ve Mehmet ÇAMLI, Serkan ve İsmail ERMİŞ’in dedesi, Zehra ERMİŞ ve KUDRET ÇAMLI’nın kayınpederi, İl Sağlık Müdürlüğü’nden emekli; Hacı Hasan ERMİŞ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün İzzet Baysal Mahallesi Özayan Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir. Namazdan önce Mevlid-i Şerif okunacaktır.

3- Dodurga Mahallesi halkından Merhum Ali Teke ve Nazile Teke'nin Oğlu, Seyfettin Teke ve Mukaddes Turan'ın Kardeşi, Huri Teke'nin Eşi, Ali ve Gülhan Teke'nin Babaları YSE'den emekli; Murat TEKE Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dodurga Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Çamyayla Köyü halkından Merhum Mustafa ve Emine YILMAZER’in gelinleri, Köy Hizmetleri'nden emekli Halil YILMAZER’in eşi, Bolu Belediyesi çalışanlarından Mehmet, İsmail, Engin YILMAZER, Hatice KARA, Münevver ÖZKAN ve Sabahat LAY’ın anneleri; Nafiye YILMAZER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Çamyayla Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.