VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI

9 Ocak 2018

...............................................

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde, ormana dolaşmaları için serbest bırakılan iki köpekten biri telef olurken, diğer ise yaralanarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Dereceçetinören Köyü’nde ikamet eden Rıdvan Adıgüzel, ava çıktığı ‘Memati’ ve ‘Garip’ isimli köpeklerini dolaşmaları için serbest bıraktı. Ormanlık alana giden köpekler, ertesi gün yaralı şekilde geri geldi.

Adıgüzel, yaralı köpekleri zaman kaybetmeden ilçedeki veterinere tedavi edilmek üzere götürdü. Köpeklerden yarası ağır olan ‘Memati’ telef olurken, veteriner hekim tarafından ameliyat edilen ‘Garip’ sağlığına kavuşmayı bekliyor.

Köpeklerini çok sevdiğini ifade eden Adıgüzel, yaptığı açıklamada, köpeklerine domuzların saldırmış olabileceğini söyleyerek, “Çok üzgünüm, en tecrübeli köpeğimin karın kısmı yarılmış. İyileşmesi için veterinere getirdik ancak onu kaybettik. Diğeri tedavi edildi ama bir daha nasıl olur bilemiyorum.” diye konuştu.

Veteriner hekim Sibel Berber ise 17 yıllık veteriner olduğunu belirterek, “Bu tür olaylar bölgemizde çoğaldı. Köpekler ölüyor veya yaralanıyor. Elimizden geldiğince onları iyileştirmeye çalışıyoruz. Çiftçiler çok üzgün.” şeklinde konuştu.

  • ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI
  • ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI
  • ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI
  • ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI
  • ORMANA GİDEN KÖPEKLER SALDIRYA UĞRADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.