VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKDUMAN DA ADAY

8 Ocak 2018

....................................................

AK Parti 6. Olağan İl Kongresi için yapılacak olan temayül yoklamasına saatler kala Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Tahsin Akduman da adaylığını açıkladı.

İptal edilen kongrenin ardından Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın yerine vekaleten Melih Demirci getirilmiş ancak Demirci, sosyal medya paylaşımlarının ortaya çıkması üzerine dayanamayarak bu görevden istifa etmişti. Şimdi gözler bu gün saat 14.00’de yapılacak olan temayül  yoklamasına çevrildi.

Temayül yoklamasına saatler kala heyecan doruk noktasına çıktı. Ak Parti’de yeni İl Başkanı için, Mehmet Emin Güz, Abdullah Abat, Yaşar Yüceer, Adil Esen, Mehmet Güner, Abdullah Uzun, Murat Demirel, Arzu Aydın, Suat Güner isimleri geçerken Belediye Meclis üyesi Tahsin Akduman bu sabah sosyal medya üzerinden aday olduğunu açıkladı. Akduman, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında; “Değerli arkadaşlarım, büyüklerim; Bugün saat 14.00 de yapılacak olan Ak Parti İl Başkanlığı temayül yoklamasına katılacağım. Milletimize hizmet noktasında talip olduğum bu görevde dualarınızı bekliyorum. Katılan diğer arkadaşlarımıza da başarılar dilerken destekleri için herkese şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

4 yorum yapılmış
  • YunusGl
    8 Ocak 2018 • 01:16
    Yaşar Yüceer olursa memnun olurum .
  • fahrttindadeviren
    8 Ocak 2018 • 11:22
    tahsin bey adayların içinde en layık olanıdır. reisin öncelikle boluda geniş kapsamlı araştırma yapması gereklidir. mevcut adaylar, delegeler, teşkilatta görevli olanlar araştırılmalı partiye faydamı sağlıyorlar yosa zararmı veriyorlar. teşkiat komple yenilenmeli ve dava adamları göreve gelmeli,aksi dyrumda vatandaş buse çimde çok farklı eğilim içine girecektir.
  • yukarsokulu
    8 Ocak 2018 • 23:59
    tahsin bey bolunun evladıdır.çalışkan ve dürüst olduğu tartışılmaz..seben göletinin yapımında verdiği emek unutulmamalıdır.bu işe en layık isimdir.
  • bolulu
    12 Ocak 2018 • 00:27
    Tahsin beyinde biliyoruz özel idare müdürlüğünü kimlere ne yaptığını..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.