VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖMER SAYIN NABIZ MI YOKLUYOR?

8 Ocak 2018

......................................

AK Parti eski il başkanlarından Ömer Sayın’ın sosyal paylaşım sitesi twitter hesabına önce ‘AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI’ yazması ve daha sonra değiştirerek ‘AK PARTİ BOLU İL BAŞKANI (2011-2014) yapması dikkat çekti. Sayın’ın bu hareketi, il başkanlığı için nabız mı yokluyor sorusunu akıllara getirdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın istifasının ardından başkanlık için hergün yeni adayların çıktığı Bolu’da, eski başkanlardan Ömer Sayın’ın sosyal paylaşım sitesi twitter hesabına ‘Ak Parti Bolu İl Başkanı’ yazması dikkat çekti. AK Parti’de 2011-2014 yılları arasında başkanlık yapan Sayın’ın, parti içinde oluşan gruplardan birisinin başını çektiği kulislerde dolaşırken, önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede aday olup olmayacağına yönelik bir açıklaması olmadı.

Ancak, bin 266 twitter takipçisi olan ve büyük çoğunluğu siyasilerden oluşan Ömer Sayın’ın sosyal medya hesabı üzerinden kendisini AK PARTİ İL BAŞKANI olarak tanıtması nabız yoklama hareketi olarak değerlendirildi.

2 yorum yapılmış
  • krolu
    7 Ocak 2018 • 22:56
    ömer sayın belki iyi insandır lakin il başkanı olacak kadar halkın adamı değildir. il başkanı halka yakın halkla kaynaşan soguk olmayan bir kişiliğe sahip olmalı veya kendini zorlamalı insanın yanından geçerken geçip gitmemeli bürokratik görüntüden uzak olmalı güler yüzlü
  • Kapakc
    8 Ocak 2018 • 04:49
    Yakışır başkanıma adam gibi adam.adamlığıyla adı geçen aday adaylarını gömer ama ona fırsat vermezler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.