VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP KAZIM BABA İLE YENİDEN

6 Ocak 2018

........................................

Tek liste ile gerçekleşen CHP Bolu İl Kongresi’nde Kazım Karsu tekrar başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kongresi çok sayıda partili ve delegenin katılımıyla Köroğlu Kongre Salonunda düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Kongresine, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili ve Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP 24. Dönem Gaziantep Milletvekili ve Bolu Eski Valisi Ali Serindağ, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, ilçe belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongre divan oluşturulması ile devam etti. Divana CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Bolu Eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan, Begüm Tunçel ve CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz seçildi.

“BİZDEN ÇIKSA ÇIKSA ATATÜRKÇÜ ÇIKAR”

Kongrede ilk konuşmayı CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, kendilerinden sadece Atatürkçü bireyler çıkacağını söyleyerek “Bir taraftan belediye başkanlarımıza, bir taraftan milletvekillerimize, bir taraftan bizlere saldırılar devam etmektedir. FETÖ’cü demektedirler, bizden FETÖ’ü çıkmaz. Biz Mustafa Kemal’in yolundayız. Mustafa Kemal ve onun silah arkadaşlarının efradıyız. Bizden çıksa çıksa Atatürkçü çıkar.”

Tek liste ile kongreye katılan Kazım tekrar CHP Bolu İl Başkanı seçildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.