VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POTA BEYİ DEPLASMANDA GÜLDÜ

6 Ocak 2018

.......................................

Boluspor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi karşılaşmasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 73 – 64 mağlup etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi 10. Hafta müsakabasında Boluspor Basketbol Takımı, Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 73 – 64 mağlup etti. Pota beyinin en skorer isimleri 13’er sayı ile Erhan Kocakamış ve Faikcan Nurkan oldu. İki oyuncuyu 12 sayı ile Burakcan Dilmaç, 10 Sayı ile Metehan Deniz takip etti.

İLK DEVREDE EZİCİ ÜSTÜNLÜK

Pota beyi karşılaşmanın ilk çeyreğinden itibaren rakibini baskı altına almayı başardı. İyi bir savunma yapan takımımız, ilk periyotta farkı 16’ya kadar çıkarmayı başardı. İlk çeyrek takımımızın 23 – 7’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 2’nci periyodunda savunmayı yine iyi yapan takımımız oyunu istediği gibi yönlendirmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısını pota beyinin, 37 – 26’lık üstünlüğü ile sona erdi.

KONTROLÜ KAYBETMEDİLER

Pota beyi, müsabakanın ikinci yarısında savunmada gardını düşürünce, rakip takım üstünlüğü ele almaya başladı. Kısa sürede kendini toparlayan takımımız, 3’üncü periyotu 57 – 41’lik skorla kapatmayı başardı.

Son çeyreklikte ise tekrar katı savunma yapan pota beyimiz, tekrar kontrolü eline aldı. Karşılaşmanın sonunda pota beyi, 73 – 64’lük skorla lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’u devirmeyi başardı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.