VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 04.01.2018

4 Ocak 2018

..............................................

Yazıören köyü halkından Nimet ÖZAY’ın eşi, (Merhum) Muzaffer ve Behiye ÖZAY’ın oğlu, Hasan, Hacer ve Zeynep ÖZAY’ın babaları, Hatice ÖZGÖREN, Fatma ÇETİNTÜRK, Huriye EMEN ve Şeref ERDÖNMEZ’in abileri Vedat ÖZAY, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yazıören köyü camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

Kıbrıscık ilçesi Belen köyü Beslen mahallesi halkından Şeref KAVAS’ın eşi, (Merhum) Sabahattin, Feridun, Yüksel KAVAS, Bediha KOCADAĞ, Hedime KODAL ve Hatice AKKAYA’nın babaları, (Merhum) Mustafa KAVAS, Güllü ALTINKESEN  ve Hamiyet GÜNEY’in abileri Mehmet KAVAS, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Aktaş mahallesi Burhanbey camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Şehitler mezarlığına defnedilecektir.

Dörtdivan ilçesi Kuruca köyü halkından Halil İbrahim ÖZGECİ’nin eşi, Meryem ÖZDEMİR, Firdevs DOĞANGÖNÜL, Nezaket KAYKUSUZ, Emine DOĞANGÖNÜL, İliman KAYKUSUZ, Neşet ÖZDEMİR’in kardeşleri Nazlı ÖGECİ, Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Dörtdivan Kuruca köyü camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.