VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİ HER YERDE BULUR

2 Ocak 2018

.............................................

Bolu'da, polisin farklı zamanlarda gerçekleştirdiği operasyonlarda 30 adet uyuştucu hap ve 40 gram sıkıştırılmış ile bin 820 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri D-100 Karayolu TEM Otoyolu bağlantısında yaptığı yol uygulamasında şüphe üzerine içinde A.F.B.(29) ve  A.K.(38)’in bulunduğu otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 30 adet uyuşturucu hap ile 40 gram skunk denilen sıkıştırılmış esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Ekipler, yol uygulaması kapsamında İstanbul istikametinde durdurdukları TIR’da yaptıkları aramada ise yastıkların içine saklanmış halde değişik markalarda 920 paket bandrolsüz kaçak sigara yakalandı. Gözaltına alınan TIR sürücüsü U.İ. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aynı gün durdurdukları bir yolcu otobüsünde ise bagaj kısmında 900 paket bandrolsüz sigara yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler N.I.(58), A.K.(37) ve S.G.(24) emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.