VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖLCÜK İHALESİYLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

2 Ocak 2018

......................

Hürriyet Gazetesinden Aysel Alp’e konuşan  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Arkadaşlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzüldük” dedi. İhale şartlarının tekrar gözden geçirilerek yeniden değerlendirileceği belirtildi. Başkan Yılmaz,  "İhale tamamen iptal mi oldu" sorusu üzerine, "Ben böyle birşey mi dedim" karşışığını verdi. 

Türkiye, Bolu’nun cennet köşelerinden Gölcük’ün konaklamaya açılmasına ilişkin ihaleyle ilgili flaş gelişme yaşandı.  İhaleye başvuru sürecinde hem Bolu halkı hem de Türkiye’nin dört bir yanından “Gölcük’ü imara açma” tepkileri yükseldi. Halk Gölcük çevresinde el ele zincir oluşturarak, “Gölcük’e dokunma, Gölcük Ayder olmasın” sloganlarıyla yürüdü. Buna rağmen Bolu Belediyesi ihaleden vazgeçmedi.

ÇOK SAYIDA İPTAL BAŞVURUSU YAPILDI

19 Aralık’ta yapılan ihaleye 12 firma ve kişi başvurmuş ancak ihale son anda başvuran Düzce’den Kurtuluş Tokcan’da kalmıştı. Edinilen bilgiye göre, 19 Aralık’tan itibaren hem Cumhurbaşkanlığına hem de Ak Partiye Gölcük ihalesinin iptali için çok sayıda başvuru yapıldı.

“ÇOK ÜZÜLDÜK, İPTAL EDİYORUZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Arkadaşlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzgünüz. İyi niyetli kişileri hariç tutuyorum ama birileri, provakatörler bu ihaleyi ülke meselesi haline getirdiler. Biz bunu para için değil, Bolu’nun geleceği için yapıyorduk. Tek bir ağaç kesmeden, gerçekleştirecektik. Ama kötü niyetli kişiler, şov peşinde koşanlar oldu. Bu bizi çok üzdü” dedi. Başkan projeden vaz mı geçtiniz, sorumuza “Ben öyle bir şey dedim mi” karşılığını verdi.

3 yorum yapılmış
  • Karacasulu
    2 Ocak 2018 • 04:01
    şov yapanlar belli hemde çok belli
  • Bolulu
    2 Ocak 2018 • 05:18
    Marven alsaydı iptal edilcekmiydi
  • bolulu
    2 Ocak 2018 • 06:46
    bu işi siyasete çevirip boluya kazık atanlar zamanı geldiği zaman tokadı iyi yiyeceklerdir. halkın sesine kulak verilmeli ve bu tür kıyımlara fırsat verilmemelidir,çevre katliyamlarına hayır... belediye her tarafı özelleştirmek yerine asıl görevi boluyu güzelleştirmek olmalıdır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.