VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARSU'DAN SON DAKİKA GOLÜ

30 Aralık 2017

.................

Haber - Erol DEĞİRMENCİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 6 Ocak’ta yapılacak İl Kongresi öncesi yaşanan adaylık kavgasına İl Başkanı Kazım Karsu son noktayı koydu. İl Başkanı Kazım Karsu ile Milletvekili Tanju Özcan’ın İl Başkanlığı için H. Ekrem Serin üzerinde karar kılmasının ardından muhalif cepheden yükselen çatlak seslere son noktayı koyan Kazım Karsu yeniden aday olduğunu açıkladı.

KAZIM KARSU'NUN BASIN AÇIKLAMASI

“DOSTLARIM TEKRAR ADAY OLMAK YÖNÜNDE”

“Ne yazık ki çeşitli nedenlerle partimizin içinde yaşanan kırgınlıklar yüzünden hepimizi üzen olaylar yaşadık, zor süreçler atlattık. Geriye dönüp baktığımızda partimizin Bolu’da en başarılı seçim sürecini birlik ve beraberlik ortamında sağladığını gördük. Ülkemizin bugün içinde bulunduğu durumu, 2019 seçimlerinin önemini herkes gayet iyi biliyor. İşte bu önemli süreç partimizin içindeki kırgınlığı, dargınlığı bir tarafa bırakıp, bütünlük içerisinde 2019 seçimlerine şimdiden hazırlanmayı gerektiriyordu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugününe yön veren yönetim kadroları da gerekli olanı yaptılar. Uzlaşının, birliğin, beraberliğin en önemli adımı olan Merkez İlçe Kongremizden sonra diğer ilçelerimizin kongrelerini yaptık. 6 Ocak Cumartesi günü il kongremizi yaparak bu süreci tamamlayacağız. Partimize Bolu ve ilçelerinde emek vermiş dostlarım, arkadaşlarım kongreler sürecinde tekrar aday olmam gerektiğini, oluşan ortamın bunu gerektirdiğini defalarca söylediler.”

“GÖREV ALMAKTAN KAÇMADIM”

“Partimizin menfaati için uzun uzun görüştüğümüz, fikir alış verişinde bulunduğumuz yol arkadaşlarıma bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben hayatımın hiçbir döneminde Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmaktan, görev almaktan kaçmadım. Kendimi, fikir hayatımı hiçbir kaygı ve korku yüzünden gizlemedim. Bundan sonra da kaçmam. Partimize emek veren, her şartta savunan yol arkadaşlarımla yaptığım değerlendirmeler sonucunda 6 Ocak Cumartesi günü yapılacak il kongremizde yeniden aday olmaya karar verdim. Konu ile ilgili daha kapsamlı bir açıklamayı üyelerimizin ve basın mensuplarının katılımı ile en kısa zamanda yapacağımı bildirir, saygılarımı sunarım.” 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.