VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN'IN PROGRAMI İPTAL, KONGRE İLERİ TARİHE ERTELENDİ

29 Aralık 2017

....................

AK Parti Bolu teşkilatında gün boyu yaşanan hareketli dakikalar sonrası gece saatlerinde yeni bir şok yaşanıyor. 31 Aralık Pazar günü yapılacak 6. Olağan Bolu İl Kongresi ileri bir tarihe ertelendi. Pazar günü saat 15:00’de yapılacağı açıklanan Düzce İl Kongresinin saat 13:00’e alınması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu programa katılacağının açıklamasının ardından kulislerde hareketli anlar yaşandı. Erdoğan'ın Bolu programı saat 12:00'da başlayacak ve ardından Düzce'ye gidecekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bolu programının iptal olduğu ve kongrenin de ertelenebileceği iddiasını kamuoyuna Bolu Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Demirci internet sitesinden yaptığı haberle duyurdu. İlerleyen saatlerde Bolu il kongresinin ileri bir tarihe ertelelendiği ve Recep Tayyip Erdoğan'ın Bolu'ya gelmeyeceği kesinleşti. 

İŞTE O HABER….

Ak Parti’de gün boyu yaşanan hareketli dakikalar sonrası gece saatlerinde yeni bir şok yaşanıyor. Ak Parti kulislerinden sızan bilgilere göre 31 Aralık günü yapılacak 6. Olağan İl Kongresinin iptal edilebileceği söyleniyor. Mehmet Emin Güz’ün İl Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından Ak Parti’de yaşanan heyecanlı saatler geç vakitlerde gelen haberle yerini şoka bıraktı.

Ak Parti’ye yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre 31 Aralık’ta yapılacak kongrenin iptal edilebileceği söyleniyor. Bu kararın Ak Partili yöneticilere sözlü olarak iletildiği fakat henüz resmi bir açıklama yapılmadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.